Dopiero co ukazał się film Just Jazzy, a tu już skończyliśmy jego drugą część. ;o Dla tych, co nie oglądali jedynki, do czego zachęcam, powiem tylko, że film opowiada o perypetiach niejakiego Bruce 'a i Mubutu. Więcej chyba nie trzeba tłumaczyć, w końcu w filmie wszystko jest ładnie pokazane, więc skupię się na drugiej części.
W porównaniu do JJ1, JJ2 jest nieco dłuższe (jakieś 5 minut), jest w nim więcej akcji, muzyki i humoru. Dodaliśmy również namiastkę ruchu drogowego. Dlaczego namiastkę? Bo żeby zrobić realistyczny ruch, musielibyśmy kręcić z co najmniej 20 osobami na raz, co raczej jest mało możliwe, aby zapanować nad wszystkimi. ;x No, ale co mieliśmy poprawić, nieco poprawiliśmy, choć błędy dalej się zdarzają, a my, w miarę postępów w kolejnych odcinkach, będziemy się starać stopniowo je eliminować. Nie można jednak zapominać, że to tylko SA-MP, zabugowane i niezsynchronizowane. No, staramy się. ;D
Co ja będę gadał, ssijcie! (Bez obrazy.) Na razie tylko link do RapidShare, bo na VideoGoogle coś się tradycyjnie ***ało. Linka do VG dam jutro, ale, nie chcąc, żeby niektórzy czekali cały dzień, udostępniam film już dziś.
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
No no niezly odcinek ale teraz mam pare zastrzeżeń.
Jazda taxi trwa za długo.
Gdy jest ta cisza przyday by się jakieś dźwięki otoczenia.
I to co mnie najbardziej boli.
Dlaczego na końcu filmu nie ma adresu GTAFilms łeeeeeeeeeee
W sumie to rozbiły mnie dwa motywy:
Czołówka filmu i 'Włącze jakas muze, wtopimy sie w tlum' (czy jakos tak ; o) - Az mi sie przypomnial klimat WILQa. Ogolnie zabawny serial, trzymajcie sie tak dalej, a oczekujacy powazniejszego kina niech oczekuja hitlista ; o
rp: 8322 skąd: England
WOW! Hitlist 5! Jeszcze tylko 1519 - 1549 dni do premiery! Nie mogę się doczekać! :)
A tak serio to filmik jest naprawdę cool... ciężko zrobić naprawdę dobry filmik z gta sa biorąc pod uwagę ile już powstało a tu taka perełka Nie wiem o co chodzi z głosem ale jak ludzie o tym piszą to przypomina mi się scena z rowerem, która (by the way) mnie rozniosła xD Co do jazdy taksówką to się nie czepiajcie, bo i tak film jest wyjątkowo przedłużony więc dlaczego tej sceny się akurat czepiacie? xD Czasem wydaje mi się, że to film dla poje*ów... może dlatego mi się tak podoba ;p Anyways jak coś to jestem chętny do pomocy przy JJ3...
PS: Zgadnijcie jak ma na imię moja babcia :O
rp: 21709 skąd: Warszawa
PM napisał: Anyways jak coś to jestem chętny do pomocy przy JJ3...
Taaa... Na grę w klanie nie masz czasu, a do pomocy... eee... w tym czymś masz? zapamiętam sobie. poza tym, jestes/byles bardzo dobrym graczem, a teraz mnie olewasz. zapamietam to sobie podwojnie.
i ten.
sixaxis.pl i #sixaxis > HitList 5 > Just Jazzy 3 > *