rp: 21709 skąd: Warszawa
Krótka piłka:
Kliknij, aby powiększyć - radzę to zrobić. ;p
Zakładając, że to miasto najbardziej po prawej jest wielkości LS + SF, to ogrom świata naprawdę robi wrażenie. Moim zdaniem, taka wielkość pasuje do nowego GTA, o ile R* rozwiązałby jakoś sensownie komunikację pomiędzy miastami. Kamieni teleportacyjnym - takich jak w Gothicu - się nie spodziewam, jednak jeśli rozbudowali by bardziej loty pasażerskie (coś a la San Andreas, gdzie z jednego lotniska mogłeś polecieć na inne) byłoby świetnie. ;o
A co wy o tym sądzicie? Wolicie coś takiego jak wyżej, czy może wystarczy wam jedno, piękne miasto? Czekam na opinie.
A, jeśli macie jakieś inne fake mapki, to zarzucajcie linkami. ;)
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
no spoko mapka ja jestem za czymś takim. A tak z innej beczki z kąd masz to foto??
edit
no z tymi miastami to racja bo poruwnałem wielkość lotnisk w sa i w tej mapce i mi wyszło że będzię to ogromna przestrzeń
w sumie na tej mapie nie ma zbyt wielu ulic w miastach.. xDDD
w sumie jesli chodzi o uklad swiata to ciekawe, jednak z drugiej strony plytki pomysl [na samym srodku obszar glowny a dookola inne] - mozna by bylo zrobic podobnej wielkosci obszary a obszarem 'glownym' bylaby jakas wyspa z ktorejs strony, lub metropolia...i tak R* zrobi to co chce ;)
No, australia jak w morde strzelil : o!
imo to by pasowalo. Dobrze rozwiniete linie kolejowe i loty pasazerskie i zdalo by to egzamin.
Co do dystansu miedzy wyspami - Gosc faktycznie przesadzil. Most dlugosci całego LS to troche duzo, nie uwazacie? oO
mi sie podoba, tez mosty tez sa dla mnie ok, popatrzcie ze jesli by to byla zwyczajna prosta droga to nie jechalo by sie tyle czasu co przez cale ls tylko szybciej bo w koncu to szeroka droga jest
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
moim zdaniem te mapy co dales jakie pokręcone.
Sixaxis'a mapa wygląda na Australie albo Nową Zelandie. Nie zdziwiłbym się gdyby to była Australia i jeździlibyśmy drugą stroną :D
Taka "se" ta mapa.Ja bym wolał żęby zrobili jedno,dwa miasta,ale wyrąbiste,klimatyczne,idealnie dopracowane,a nie meeeeeega obszar na którym gówno jest i jest na nim pełno błędów.Co mi po terenie?Wole mały teren a porządny!To by napewno poprawiło reputacje GTA 4 (o ile można to tak nazwać:P) xD
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
wilekiej mapie mowie NIE! Gralem w Just Cause gdzie mapa byla bardzo duza i strasznie mnie irytowalo to monotonne przemieszczanie sie z jednego miejsca na 2...
eskejd --> gta to nie jc. W tej drugiej zabrakło wielkiej grywalności, a chociaż ma wielki teren działania to i tak większośc się w ogóle nieróżni. Co innego w gta - tu każdy teren sie czymś charakteryzuje, i tak zapewne będzie też w czwórce. Co do mapek żadna mi nie przypadła do gustu ;>