Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 26.11.2024 09:12
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Ralion
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Ralion
Wojna konsol · napisany: 04.12.2006 21:23
sixaxis - wiem, wiem mi chodziło o MGS3 z PS2. podałem to za przykład gry z current gena, w którą wielu pewnie będzie chciało zagrać na PS3.

tmster - odrazu powiedz że niemasz dobrych argumentów, a nie żalisz jak stara babka xD
Wojna konsol · napisany: 04.12.2006 20:39
Sixaxis napisał:
[quote=Ralion]tmster - skoro tylko po to to dlaczego niewezmiesz Xboxa, który jest tańszy ? i zapewne za ten rok dalej będzie.

Przeczytaj pierwsze akapitu mojego długiego postu, a zrozumiesz, że wcale nie jest tańszy. :]

Ralion napisał:
Swoją drogą Sony się nie postarało. Blu-ray został złamany. Dzęki temu można np. ripować filmy w tym formacie bezpośrednio na dysk twardy. Jak widać żadne zabezpieczenia nieuchronią się przed ludzką ręką :D

Zgadza się, ale jak sam napisałeś - nie ma rzeczy nie do złamania. Poza tym, na razie tylko zgrali film na HD, do piracenia jeszcze długa droga. :)

[/quote]

Doskonale orientuje się w cenach i samych konsolach, tu za przykład brałem Polskie ceny, ale wystarczy popatrzeć na średnie swiatowe. Xbox jest wyrażnie tanszy. Co do twoich porównań, to nadmienię jeszcze że jest ono nieco pozbawione sensu. A dokładnie drugie z grami z currentgenów. Jak można takie rzeczy porównywać ? next gena się kupuje po to by grać na nim w nowe gry, rzadko stare - ok rozumiem, człowiek chce czasem zagrać w MGS3 choćby na PS3. Ale niezmienia to kwestii że porównywac tego niemożna, jeśli ktoś chce się skupiac na starych grach niech kupi current gena no i spekulował bym nad tym czy Xbox jest mniej przyszłościowy.

I nie zrozumcie mnie żle - nieodganiam ludzi od PS3. Chcę po prostu sprawdzić jakie argumenty kryją się za ubustwianiem jednej konsolki i odpychaniem drugiej :)
Wojna konsol · napisany: 04.12.2006 20:14
tmster - skoro tylko po to to dlaczego niewezmiesz Xboxa, który jest tańszy ? i zapewne za ten rok dalej będzie.

Swoją drogą Sony się nie postarało. Blu-ray został złamany. Dzęki temu można np. ripować filmy w tym formacie bezpośrednio na dysk twardy. Jak widać żadne zabezpieczenia nieuchronią się przed ludzką ręką :D

Wojna konsol · napisany: 04.12.2006 16:24
Niby dlaczego ? w czym PS3 jest lepsze ? Xbox oferuje więcej a jest niemalże 2x tańszy. PS3 to nie PS2 za czasów wojny z pierwszym Xboxem. Czasy sie zmieniły, i jak narazie wszystkie gwiazdy na niebie zwiastują że to Xklocek wypchnie konsole Sony. Ja nie trzymam żadnej strony, ale drażnią mnie fanboye, którzy wywyższają Playstation jakby to było ich Bóstwo :|
Wojna konsol · napisany: 04.12.2006 15:58
tommypl - pewność siebie dobrze o tobie świadczy, ale nie w tym przypadku ;)
Wojna konsol · napisany: 04.12.2006 15:35
PS3 niema przewagi nad nowy Xboxem. Trudny wybór - konsola lepsza niejest, bo niejest i taka prawda. Jedyne co w niej pociąga do nowy MGS czy DMC Za to Xbox ma Gears of War (genialne !!) i Halo. Na obie tez ukaże się GTA4. Ciekawe, ciekawe... :)

PS. WII wcale syfem niejest - pierw sprawdz zanim się wypowiesz, kolego wyżej xD ona jest po prost innowacyjna :P
Obszar rozgrywki - GTA4 · napisany: 04.12.2006 15:31
eskejd --> gta to nie jc. W tej drugiej zabrakło wielkiej grywalności, a chociaż ma wielki teren działania to i tak większośc się w ogóle nieróżni. Co innego w gta - tu każdy teren sie czymś charakteryzuje, i tak zapewne będzie też w czwórce. Co do mapek żadna mi nie przypadła do gustu ;>
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 26.11.2024 09:12
·
Obecnie forum przegląda 67 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 67 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · Dedo (32) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies