Przeglądając pewną stronę o GTA natchnąłem się na ciekawostkę że naszym głównym bohaterem gry będzie kobieta. Moim zdaniem jest to zbyt śmieszne. A jakie jest wasze zdanie na ten temat?? piszcie też tu jakiego chcieliście by bohatera. Jakiej płci, kolor skóry i itp. Imię Nazwisko i wszystko inne. Możecie narysować tą postać lub (jak kto woli a przede wszystkim czy ktoś umie ) zrobić postać 3D. Czekam na wasze wypowiedzi. Ja bym chciał mieć bohatera:
Nie podoba mi się ten temat.
Jejku, to są spekulacje. A spekulacje w innym temacie. Poza tym, jak rockstar zrobi, tak zrobi. A my jesteśmy tylko od przechodzenia gier na kodach. ;f
Jesli to o murzynei to był zart, to kiepski. Jesli nie, to za nastepny tego typu tekst masz bana do czasu powstania jakiejśc nowej, pelnoprawnej religii.
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
Pisanie imię itp to jest bezsens bo ktos kto pisze juz sobie wyobraza tego bohatera, wie jaki będzie mięc charakter itp, a osoba która to czyta widzi tylko jakieś imie i tyle. Lepiej by temat wyglądał, gdyby każdy opisał cechy bohatera.
Ja to widze tak:
Jakiś Imigrant przyjeżdża, do EUROPY (tak euro bo wszystkie prawie wszystkie częsci GTA są oparte na miastach USA), i nie wie co ma robić, jest nieśmiały i na początku pracuje jako pomywacz w jakiejś restauracji. Ukradkiem podsłuchuje rozmowe i zostaje wplątany w gangstetrskie życie. Zaczyna zabijać itp. Z początku bohater jest nieśmiały i mało pomysłowy, ale z rozwojem gry powinien się rozwijać.Teraz to wygląda jak fabuła do 4
to wiadome, mafia to powinien byc wzor dla innych gier, ta gra ma wedlug mnie najlepsza fabule ze wszystkich gier jakie do tej pory powstaly, i pomyslec ze to wszystko powstalo ze studia malo znanego, czeskiego studia...
mafii nic nie przebije, ale GTA4 właśnie musi być czymś, czymś nowym, lepszym seksowniejszym z lepszą fabułą itp. itd. co do bohatera dyskutyjmy moze teraz o jego nie wiem charakterze
Obecnie forum przegląda 147 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 147 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami