GTA3 było w 2001 bodajże i miało spoko fabułę (W kazdym razie jej poszczegolne wątki), wiec czemu GTA w 2006 mialo by byc zle?
Boje sie tylko, ze dostaniemy jakis shit o kartelach narkotykowych w panstewku komunistycznym...
hmm ocena fabuly to juz kwestia gustu, ale mi w gta3 sie nie podobala, taka troche szablonowa ze od poczatku masz jakiegos wroga i lecisz od dolu do gory zeby w koncu go zabic... w mafii wszystko ladnie sie przeplatalo i nie bylo jakis slabszych momentow w fabule, wszystko bylo dobre
Jak dla mnie to fabuła w trójce była kompletnie cieciekawa (łagodne określenie :P za bardziej ostre mógłym dostać bana). Trójka nie miała żadnego klimatu, cgciałeś dorwać cataline a w międzyczasie byłeś chłopcem na posyłeki, inaczej tego nie da się nazwać.
ja juz kilka razy się wypowiadałem na temat własnych gustów ;p w roli hero do gta4 widze najlepiej gościa z yakuzy (japończyk), a akcja niech toczy sie współcześnie, ogólnie w japonii. roxtar żeby błysnąć musi zbudowac teren jeszcze większy niż san andreas, najlepiej całe państwo. japonia nadaje się do tego chyba najlepiej - względnie mała i ciekawa ;p
btw: http://www.miastogier.pl/news,,3768.html
jakoś nie widzi mi się czwórka w NY ;/ swoją drogą to nieludzkie ze strony r*: oni już wiedzą gdzie osadzą akcję i wogóle, a nam sie każą tutaj męczyć i snuć domysły ;p pomyśleliście że wy tu tak rozprawiacie, a decyzja już dawno zapadła? xD
polska tez jest dosc mala, a do tego jest prawostronny ruch, a nie tak jak w japonii ze trzeba po lewej jezdzic. moim zdaniem (zadna ironia ;d) fajnie by sie gralo jakims dresem i kradlo telefony, potem auta itd, ale to jest niemozliwe :P
Jak dla mnie Japonia jest OK ale podobnie jak żyłkaa myślę ze nieciekawie jeździło by się lewą stroną jezdni. Miałem okazję kiedyś zagrać w The Getaway. Tam akcja działa się bodajże w Londynie, i z jazdą miałem niemałe problemy. Jest tylko ten kłopot ze w USA nie ma już ciekawych miast do odwzorowania, no moze Ten NY, ale w to watpię. Jak dla mnie mogło by być jeszcze Chicago, a tam polska mafia :P No może być jeszcze Detroid. Ale jak to ujął sdr my nie mamy już nic do gadki, te najważniejsze decyzje już zapadły.
prawa czy lewa co za różnica i tak sie jeździ, nie? xD co do NY to New York = Liberty City Japonia jest dobra ale tu miao sie dyskutować o hero a nie o miejscu... coś mi się wydaje ze niepotrzebny ten temat, mogło to być w wishlist O_O ok ***le pa :*
rp: 5557 skąd: Kraków
ja bym chciał wreszcie kobiete... czemu tylko wciąż mężczyźni? mężczyźni mężczyźni jedno i to samo w kółko , czemu kobiety nie mogą być taka np Catalina... silna babka na pewno silniejsza od cioty Cj-a. A więc chciałbym kobietę jako na bohatera głównego lub jakiegoś Chińczyka lub Meksykanina - nie białasa i murzynów !! bo to już było