Pozyczylem sobie dzisiaj GTA:VC od kolegi i co?
instaluje, uruchamiam i co?
ano po okolo 1 minucie restartuje mi sie komputer. Wiecie moze co jest nie tak?
Wczesniej na swojej plytce mialem to samo. Nie wiem co jest grane chcialem sobie pograc w vc-mp i dupa, nie da rady ;< pomozcie.
orginał? jak pirat to ten może crack zły lub sterowniki coś nie teges... :< btw. jak chcesz pograc w vc-mp to mozesz ze mna jak rozwiąże się ten problem :O
Mój komputer -> Własciwosci -> Zaawansowane -> Urachamianie i odzyskwianie -> Ustawienia -> Awaria systemu -> Automatycznie uruchom ponownie (odznacz).
Teraz system nie bedzie sie restartowac po minucie gry, tylko wyrzuci blue screena, gdzie bedzie napisane (u gory) jaki to blad. Jak juz nam powiesz, to pomyslimy : *
to przez dzwiek! Nie przez grafike.
Jezeli ktos ma pliczek cmuda.sys ktory znajduje sie w C:/WINDOWS/system32/drivers i mu dziala vcmp prosze o podeslanie moze w taki sposob zadziala ;]
to, ze format pomoze jest tak oczywiste ze naprawde nie musiales tego pisac... skoro on nie robi formata tzn ze nie chce, bo np ma jakies wazne pliki na kompie albo posciagal pirackie gry i nie ma nagrywarki i nie ma co z nimi zrobic, powodow moze byc wiele ;d
rp: 18079 skąd: Vice City
heh... problem stary jak świat...
ja natomiast zalecałbym sprawdzić jakie temperatury panują we wnętrzu kompa, wchodząc do BIOSa...
Następna rzecz, to:
-załatw sobie jakikolwiek program do optymalizacji kompa (ja polecam TuneUp Untitles 2006),
-skonfiguruj kompa prawidłowo,
-powyłączaj w miarę możliwości parę zbędnych usług (np. usługę kryptograficzną, kompozycje (które odbierają kompowi dużo szybkości)...
-jak najnowsze sterowniki zainstaluj,
-sprawdź lub/i w miarę możliwości zaaktualizuj DirectX do wersji 9.0c
A tak w ogóle eskejd: czy nie uważasz że pewna treść tego tematu jest niezgodna z prawem? ;>