No to sobie wyszła taka gierka jak Just Cause. I odrazu skopała tyłek GTA SA. Nie tylko pod wzgledem przestrzeni(San Andreas to przy tym pipidówa), ale tez grafiką.
A morał z tego prościutki, że żywot San Andreas krótki. Napiszcie co sądzicie o tej grze.
rp: 21709 skąd: Warszawa
hm.
podobno swiat gry jest 6 razy wiekszy od SA, a przelot samolotem zajmuje 30 minut czasu rzeczywistego! o jezdzie autem nawet nie wspomne. szok. ;)
z drugiej strony, recenzent z CDA powiedział, że pod względem technicznym gra jest lepsza od SA, ale jeśli chodzi o różnego typu smaczki to mu nie dorasta do pięt. Ogolnie, powiedzial iz Just Cause jest slabsze od SA.
a od siebie dodam, ze idiotycznie jest porownywac JC z SA. JC to gra jakby nowszej generacji i zapewne blizej jej do gta4. a gta4 zje JC i inne gowna samym trailerem. o tak.
a just cause nie przetestuje bo mi nie dziala, nawet na najnizszych deatalach. ah, ten gf fx 5200. pc to gowno, konsole na zawsze.
rp: 21709 skąd: Warszawa
no pewnie.
bo gta to najlepsza seria gier jaka byla, jest i bedzie. taka prawda. moze troche schematyczna, ale takiego humoru i fabuly nie znajdziesz w zadnej grze.
nie mowie ze JC jest slabe. moze i fajne, ale GTA jest jeszcze fajniejsze.
jeszcze 16 dni...
grał ktoś w JC ? jak tak to niech mi powie, czy chociaż na niskich detalach pogram sobie na moim ***istym złomie z sempronem 2800+ 512ram i UWAGA UWAGA KARTA NA KTÓREJ CHODZI SPLINTER CELL CHAOS THEORY NA 800x600 I NAJNIŻSZYCH DETALACH z ok. 20 FPS PANIE I PANOWIE............GeForce 6200 :f
W Just Cause nie grałem i raczej nie mam zamiaru. Bo jak lothronowi nie poszło, to mi w ogóle nie pójdzie. A ty, drogi autorze wyglądasz mi na bardzo dziecinną osobą, która jakże nie lubi mojego misia Marcinka! BANT!
***iscie. Jest taka gierka mp, Joint Operations, czy cos w ten desen... Cale masy terenu do zwiedzania. Szkoda tylko, ze graczy troche malo i trzeba sie szuakc po calej mapie. ; o
Nie zawsze to co duze = lepsze. :EEEE
Obecnie forum przegląda 158 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 158 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami