Więc lothronik napisał o tej grze w tym newsie. Ja w skrócie jeszcze przypomnę.
Cytat: Będzie to gra gangsterska, z akcją osadzoną w latach '40, w Los Angeles. Spodziewać się należy niesamowitej fabuły, gdzie motywy przewodnie to korupcja, narkotyki i... jazz. Co ciekawe, L. A. Noire wydane zostanie na konsolkę trzeciej generacji, czyli Playstation 3 (innych platform na razie nie potwierdzono).
Co Wy sądzicie o tej grze? Temat po to, żeby o niej pogadać, skoro zasługiwała newsa, zasługuje i na temat. :)
sicko, kiedys urwę ci glowe za tego typu posty : * : |
Drewniana animacja postaci, ale muzyka i grafika ogolnie robią wrażenie. Świetny tytuł, także miejsce i czas akcji to duże pole do popisu (Przypominam, że LA BARDZO się zmieniło na przestrzeni lat) dla programistow.
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
A mi się wydaje ze pomysl już jest tak jakby 2 razy wykorzystany
Przecież są 2 gry o podobnej tematyce
Ojciec Chrzestny i Mafia
W ojca nie mialem okazji pograc bo komp za slaby ale mafia ma ten klimat.
Wydaje mi sie ze R* nie ma chyba pomyslu na cos mocno oryginalnego ale to tylko moje zdanie
trailer mi się nie załadował...
Nie lubię gier osadzonych w latach 40 czy tam 60... Te stare trabanty ;xxx
Wolę już grę w czasach współczesnych lub niedalekiej przyszłości.
Grafika, owszem ładna... W końcu nadchodzi era konsol "trzeciej generacji"...
no grafika lepsza niż w godfatherrze i lepszy będzie klimat, hmmm ja chcem GTA4 jak będzie gta4 jeszcze lepiej wyglądało to będzie elo moja ocena grafy = 10/10
tak, tak, grafika z trailera napewno bedzie identyczna jak ta w grze, yhym... ale wy sie podniecacie. co z tego ze bedzie lepsza grafika niz w godfatherze? po pierwsze, kto powiedzial ze w godfatherze byla dobra grafika? tam dobra jest tylko grafika postaci a reszta brzydka. a po drugie, czas premiery tych dwoch gier jest bardzo duzy, wiec co to za porownanie? ok, porownajmy kompy terazniejsze i te sprzed dwoch lat, bo w kocnu to jest sprawiedliwe ;|
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
ktos tam napisal ze nie lubi gier z trabantami (chyba wasyl) trabanty sa z lat '70.
Pomysl na oryginalna gre to lepiej lata wlasnie '70 i '80 w ZSSR albo w innych krajach uwczesnie komunistycznych to dopiero jest pomysl
te trabanty byly chyba przenosnia ;d tommypl, jak mi sie nie podoba to skomentuje ze mi sie nie podoba, bo skoro mozna pisac ze cos sie podoba to czemu w druga strone juz nie mozna?