a co z tym hitlist czy jakos tak ? ^_^
'
najs. filmik nie skupia sie, na jdenym bohaterze i jego brzygodach, jestem ciekaw fabuly, wydaje sie, ze to bedzie cos dobrego.'
cubus napisał: a co z tym hitlist czy jakos tak ? ^_^
'
najs. filmik nie skupia sie, na jdenym bohaterze i jego brzygodach, jestem ciekaw fabuly, wydaje sie, ze to bedzie cos dobrego.'
.yup
Hitlist? Co to jest hitlist? widziałes go? Rozmawiales z nim? no?
A fabula? xO Jaka fabula, bo sie chyba zle zrozumielismy ;c
rp: 14369 skąd: Nowy Sącz
Jak Ci już mówiłem - wyjefajny pomysł, znając Ciebie, będzie to przełom w dziedzinie "kinematyki" GTA :P No i mam nadzieję, że po zagraniu w GTA4, obejżę GTA Story i się popłaczę Powodzinka!
nie podniecajcie sie tak. jeszcze to nie wyszlo a wy juz 'bedzie elo' itp :X
no cóż...może ten film wyjdzie...i będzie dobry. lecz jednak trailer to nic takiego...specjalnego, parę ujęć z trójki, vice i SA. no sorry za szczerość, ale coś tak dzisiaj ***le od rzeczy ale nie umiem gadać xD (by duczmal)
no i to by było...na tyle?
bym zapomniał. nie ***dziel tego projektu, bo będzie kiepsko. jak nawalisz cutscenki i w ogóle, to będzie klapa i w ogóle kieeeepsko...
i nie dawaj takiej muzyki, jaką Jordan dawał do swoich dobrych filmów ;)
rp: 21709 skąd: Warszawa
lol.
grzesiu, w tym temacie nie chodzilo o to abys ocenial trailer. ;p zrobilem go tak sobie, zadna ze scen w nim wykorzystana nie znajdzie sie w filmie. :p taki prawdziwy trailer zrobie jak juz bede mial pare scen i 'pasek postepu' wyniesie z 50%. wtedy powkladam do trailera sceny z filmu, dam jakis podklad i jest. A na razie chodzi o to zebyscie mieli swiadomosc ze cos takiego POWSTANIE (na 100% :>).
no, a potem slawa i bogactwo.
:*.