Toni napisał: no wreszcie jakieś otwarcie się na userów...
a nie, że (imo) cały czas utrzymuje się taka elita, która gnoi kogo się da, falek udaje, że jest el0, ariasz mówi do Pipsa 'idź spamować na GTG'...
to od Was zależy po części, czy userzy wrócą... trochę pokory i cierpliwości też się przyda...
php fusion, opoznione newsy (juz od rana znana jest cena, a za godzine odbedzie sie konferencja nintendo, na ktorej wszystko potwierdza) i brzydki lay.
lykaj lcs.
D:
a empik wcale nie ma tanszych gier...zdzieraja hajs jak malo kto. smierdziele.
za timesplitter3 na ps2 nadal chca 220zl mimo tego,ze w ultimie juz idzie po 77 bo gra ma juz swoje lata. za plyte portishead z 97 roku nadal chca 80zl.
mons rotfl.
gamecube i sporo fajnych gierek ... :X exclusivow dla ktorych mozna sobie uciac reke jest chyba 5 (zelda, metroid prime, resident 0 i jeszcze costam).
re4 jest na ps2 ;> i bedzie na pc :X
gamecube mogl byc dobra konsola ale nintendo jak zwykle zawalilo sprawe jesli chodzi o gry.
wracajac dooo tematu ^_^
tomek lykaj ps2 :> ja mam i psp i ps2 i polecam jednak stara czarnulke bo psp tez dostalo marne gierki jak gamecube. popluczyny jakies D:
lol.
chlopak jako jedyny nie zachowuje sie jak idiota i nie mowi,ze gra w ogole rzadzi skoro w nia nie gral, albo gral w .sfw
:x
koncze 5 swiat wiec koniec blisko.
ale dokoncze to pozniej bo teraz mi sie nie chce ;d
elo smierdziuchy D:
rulon i mtz mnie wyprzedzili bo chcialo im sie ruszyc dupsko i kupili gre w piatek. ja dzisiaj sie zwleklem z lozka i wlasnie pykam ^_^
poki co zaliczam pierwszy swiat, ale swiadomosc tego,ze jak zbiore czesci zabiore sie za budowanie domku loco roco juz rozwala mi leb.
wymiot wszystkiego.
gra idealnie pokazuje na czym polega gaming na PSP ;> tyle
;*
musze przewijac obrazki bo spoilery mi robicie D:
i jak robic screeny ? czy to sie potem odblokuje ?
Obecnie forum przegląda 12 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 12 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami