san andreas ssie.
w zyciu nie widzialem gta po ktorym scena by tak zamarla...
gta3 i vice city non-stop dostarczalo mase modow i jakis ***lek. tu to wszystko powstaje w ilosciach zenujacych i jest na niskim poziomie bo zabieraja sie za to jakies dzieciaki. cala gra stworzona zostala tylko po to by narobic hajsu na modzie na rap. zenada i najgorsza czesc serii imo.
jest metro i sa promy ale nie mozna nimi sterowac ;D
co do misji z wybuchem...hmz. taka sobie ;p
tunel jest otwarty...nie wiem co gadacie,ze zamkniety. w gta3 byl zamkniety a tu jest otwarty...do pewnego momentu ;-DDD
konkretnie do odnogi prowadzacej do jakiegos miejsca ;o...(san andreas ? vice city ?)
no ogolnie spoko ale...
nie podoba mi sie zupelnie to rozmieszczenie...w znaczeniu,ze buttony jakos posrodku i w ogole to glupio imo wyglada
druga rzecz to punkty...na _R daja one rangi i juz ludzie nabijaja shoutami etc. tutaj z tego co czytalem i widzialem ma byc jakis sklep...to sie zamieni w jedna wielka nabijalnie >:C licze na pilnowanie ^_^
reszta kool. chociaz to gtaradio moglo by sie wyswietlac w postaci "aaaaa / bbbbb / ccccc" a nie
"aaaaa"
"bbbbb"
"cccccc"
wiecie o co mi chodzi ? :D
ogolnie wiec tak jak napisalem spokensik
Obecnie forum przegląda 55 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 55 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami