dj_link napisał: no więc tak:
+ lay:
przeszkadza mi podkreślnienie linków i zbyt często używany - obie te sprawy zmniejszaja czytelnosc strony. kolejna rzecza do ktorej sie przyczepie beda naglowki tabel. czy czcionka na nich nie mogla by byc taka, jak przy nagłówku 'reklama' [patrz screen]
podstawowy theme i niezablokowany pasek narzedzi :S omg xD
PsYcHoll napisał: Jeśli chodzi o lay... jest tak jak GTG... oryginalny, niepowtarzalny i co najlepsze... bardzo ładny kolorystycznie...
hmz...to chyba czas na kogos kto nie bedzie taki mily w ocenie ;>
lay nie jest az taki ojojoj jaki odjazd - jak to mowi psycholl, ale nie jest jakis tez totalnie zly. na samej gorze, nad topem taki pasek troszke za bardzo mi przypomina ten na _r ;DDD co do reszty ok tylko nick hzl mnie denerwuje bo mi mryga, i porobiliscie sobie wszyscy obrazki i to jakies nieczytelne sie robi.
poza tym ten frajerek przemyslowycostam ma zle kolory w nicku i ciezko to w ogole odczytac ;-o
ogolnie moze byc, ale cos mi ten csm zajezdza sklejeniem wlasnego z jportalu ;>>>
never mind
nie jest zle, ale za duzo jakis odblaskow etc. o/
7/10 ? ;o
nie ma co skrobac do edisona. staral sie on jakos miesiac temu do swojej kolekcji gta:lcs (ma wersje amerykanska i brytyjska) dorzucic jeszcze niemiecka. jesli jej nadal nie ma to, nalezy poczekac.
a cd do niemieckiej poki co nie ma, i pozostaje ci obejsc sie smakiem ;< wiem,ze trudno :>>> ide sobie polatac dodo (dodą :X) HA H AHA HA HA HA HA
Obecnie forum przegląda 79 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 79 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami