Kontynuacja wątku. No to wiadomo. Jedziemy z propozycjami. Terminy dowolne, poza lipcem i sierpniem - wiadomo.
Jak dla mnie najlepszy będzie przełom... sierpnia i września. Późno? Niekoniecznie. Dlaczego? Mam swoje powody. Przed wakacjami obrona licencjata, ale nie tylko
Czekam na Wasze typy. Za jakiś tydzień podsumowanko i ankieta.
Sugestia sdr'a mi się podoba. Bardziej początek września może, ale mi się podoba. Na początku lipca jeszcze mnie nie ma w polandze, a pod koniec jestem nad morzem.
mi też podoba się sugestia sdra jednak moim zdaniem lepiej zrobić to pod koniec sierpnia wrzesien to niestety rok szkolny a jesli jakis uczen (nie wazne czy to lo, gim, czy podstawowka) zechce przyjechac to we wrzesniu na tygodniu opuszczac w pierwsze dni szkoly to troche nie za bardzo - ja sie pisze na koniec sierpnia
Tak jak powiedziałem, przełom sierpnia/września, czyli może być koniec sierpnia - wiadomo, że niektórzy zaczynają z początkiem września naukę. Od razu muszę dodać, że jeżeli mamy wybrać się do Cenegi to spotkanie musi odbyć się nie w weekend a w którymś dniu roboczym. Jeśli jechalibyśmy do Wawy w końcówce sierpnia to myślę, że piątek 28. byłby OK.
Dobra. Nie ma chyba sensu dłużej czekać, trzeba coś postanowić. Pojawiło się kilka głosów na termin przedwakacyjny i kilka popierających moją propozycję. Dyskusja w tym temacie nie klei się tak bardzo jak w poprzednim, rozumiem więc, że większości chętnych jest to całkowiecie obojętne kiedy się spotkamy.
Otwieram w takim razie ankietę. Podrzucam kilka terminów okołowakacyjnych. Co się wybierze tak będzie. Podane są daty piątków, ale oczywiście jeśli wyjdzie, że lepiej będzie w czwartek albo inny dzień roboczy to się ostateczny termin dopasuje. Weekendy odpadają, bo Cenega w soboty i niedziele nie pracuje, wiadomo, a chyba wszyscy chcielibyśmy tam zajrzeć (oczywiście nie przesądza to czy tak będzie, najpierw musimy wysłać do nich przedstawiciela, który załatwi wejściówki ).
Głosy w ankiecie będą zbierane aż do wyjścia na prowadzenie jednej konkretnej propozycji, ale nie dłużej niż dwa tygodnie. Liczę na Waszą aktywność.
sdr -> specjalnie moje urodziny na jeden z temrinów wybrałeś? : DDDD Odruchowo zagłosowałem an 4 września właśnie, chociaż 28 sierpnia też pewnie przejdzie.
Mnie przynajmniej cieszy, że termin 4 wrzesnia raczej odpada. Jednak spedzanie osiemnastki w siedzibie cenegi to nie do konca to, co metzeny lubia najbardziej ; )