Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:29
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika k11h
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
k11h
Motoryzacja · napisany: 17.04.2013 20:52
Piękna historia ronina :)
Motoryzacja · napisany: 16.04.2013 21:27
Moim obecnym autem jest VW Golf II na spółkę z bratem. Rocznik 86, silnik diesla 1.6 nigdy nie otwierany, 54 konie, maksymalna osiągnięta prędkość 150 km/h (dalej szkoda mi tego ropniaka ciągnąć, nie lubi wysokich obrotów). Jest super, pali 5 litrów ON, nie psuje się i jeździ :D

Pracuję obecnie w Holandii i jestem kierowcą. Dostałem Opla Agilę z silnikiem 1.0, 65 koni. Dramatyczne auto, dzisiaj ledwo 130 osiągnąłem na sporym kawałku prostej. Nie dość, że słabe to pali ok 10 litrów benzyny. Ludzie strzelają sobie w stopę kupując takiego typu auta..

Moim autem marzeń jest Audi A8 4.2 V8. Z LPG auto pali ok 15 litrów, a przy tym zostaje te 300 koni mechanicznych Jest piękne, w calości aluminiowe i luksusowe. Ma napęd na cztery koła i ładny egzemplarz kosztuje w granicach 15 tysięcy złotych. To jest auto ;)

GTA V na next geny? · napisany: 16.04.2013 19:09
Jakoś na PlayStation można na niektórych wersjach grać w gry z poprzedniej generacji. Nie wiem jak to wygląda w konsolach Microsoftu, ale podejrzewam, że podobnie. Wydaje mi się, że GTA V wyjdzie po jakimś czasie także na next geny, a gra będzie ładniejsza i będzie płynniej chodziła Myślałem już o tym wcześniej i planuję teraz na wakacje kupić X360, a gdy gra wyjdzie na next geny - kupić next gena
Gta tnie na dobrym sprzecie · napisany: 14.02.2013 16:31
Jak można grać w GTA IV i mieć 40-60 klatek, podczas gdy jadąc samochodem, albo idąc pieszo Ci się gra zacina? :P Chyba, że chodzisz z komputerem pod pachą :D

Aktualizuj sterowniki. Od zawsze tak Ci się dzieje?
Apocalypse - movie by wiNt · napisany: 28.01.2013 16:45
Bardzo fajne :)
Ładowanie się Gry ? · napisany: 26.01.2013 23:53
Laptop ze zintegrowaną grafiką?
meet`logger · napisany: 21.01.2013 18:32
@sdr, wiesz, jeśli dopisze czas, czyli będą pieniądze i wolne, to pojadę wszędzie. Lecz nie jestem w stanie przewidzieć czy wtedy, gdy będzie zlot, będę mógł tam dotrzeć.
meet`logger · napisany: 12.01.2013 21:27
To trudna decyzja, łatwo się teraz zadeklarować, a później nie odpowiadać, bo się sytuacja zmieniła. U mnie sytuacja wygląda następująco: początek wakacji, Kraków / centrum kraju. Ale nic na sto procent nie mówię, bo u mnie z kasą i z czasem może być różnie, ale zrobię co w mojej mocy by się pojawić ;)
Jaką masz choinkę?? · napisany: 20.12.2012 22:58
U mnie też bez choinki ;p
(15) Najlepsza parodia/reklama · napisany: 13.12.2012 14:28
Moim typem jest parodia Apple - Fruit Computers. Natrafiłem na ich stronkę przeglądając najciekawsze stronki w GTA IV. Świetna parodia, wyśmiewająca użytkowników jej produktów, bez urazy oczywiście Poniżej fotka jej strony głównej :D

(14) Grand Theft Auto · napisany: 19.11.2012 19:50
UPS @toxicaca, po pierwsze pisze się "wahać", a po drugie fotka jest NRG-500, w SA chyba nie było 900.
(14) Grand Theft Auto · napisany: 19.11.2012 00:08
Adin.

Panie chaos. Świętuję rocznicę GTG, jak na Polaka przystało, alkohol piję.

Dwa.

Phoenixa pamiętam z GTA, z jednej misji. Nigdy wcześniej tego auta nie widziałem, pamiętam tylko, że mieliśmy ścigać jakiegoś człowieka tymże autem uciekającego. Jakoś czy go zabiłem czy coś, ale auto nagle stoi puste i zamknięte ma drzwi, że się do niego dostać nie można. Ale ja sprytny pieprznąłem w niego innym autem i drzwi się otworzyły na oścież i swobodnie do niego wsiadłem :)

Tri.

Moim typem na najlepszy samochód występujący w serii Grand Theft Auto jeeest Patriot czyli typowy Hummer. Od zawsze (III) lubiłem nim jeździć, terenowe właściwości, kwadratowy wygląd :D

Trzej muszkieterowie · napisany: 12.11.2012 17:40
Co do optymalizacji całej gry to musi być tylko lepiej. Pamiętam grając na xboxie, gdy kilka gwiazdek policji nas goni to widoczne są spadki fpsów. W GI wyczytałem, że w Liberty City renderowali teren tylko na 1,5 km, a w GTA V będzie dużo więcej (najdalsze góry będzie widać). Więc musieli popracować nad tym porządnie i się cieszę wielce z tego powodu :)
Problem z instalacją GTAIV · napisany: 11.11.2012 18:50
Powód? Oryginalna gra, ja do dziś nie umiem sobie poradzić z zainstalowaniem tej gry u kumpla..
(13) najbardziej irytujący element · napisany: 31.10.2012 23:49
Mnie najbardziej wkurza motyw dzwonienia znajomych, którzy zapraszają na różne spotkania w IV. Lubię sobie pojeździć po LC i pozwiedzać, a tu dzwoni mi taki Romek i chce se cycki pooglądać, jak odmówię to łapka w dół i obrażony. Niby jest na to sposób, zaakceptować zaproszenie, a później oddzwonić i jednak zrezygnować, ale i tak mnie to wkurza :)

EDIT:

Naprawdę miałem kłopot z wymyśleniem czegoś co mnie wkurza w GTA :)
(12) Najlepszy motyw filmowy · napisany: 17.10.2012 23:19
Jedyne co mi na myśl przychodzi to sceny z filmu Człowiek z blizną. Willa Tony'ego to tego typu budynek przepełniony bogactwem, bardzo podobny widzimy w filmie. Oglądając jakiś czas temu ten film po raz pierwszy, podczas finalnej sceny od razu przypomniało mi się GTA. Nominuję tę właśnie scenę.
Polska vs Anglia · napisany: 16.10.2012 13:22
Polska 1:4 Anglia
czy to wina mojego sprzętu · napisany: 30.09.2012 22:37
Miałem ten sam problem u mnie na oryginale, już mnie to wkurza strasznie, człowiek się wykosztował, a łatwiej jest cracka ściągnąć. Zainstalować aktualizacji z menu GFWL się nie da, bo błędy wywala. Po ściągnięciu ostatniej aktualizacji z internetu ręcznie i jej zainstalowaniu wychodzi taka właśnie sytuacja jak wyżej, wpisuję w social club login i hasło i daje PLAY i nic. Okienko znika i nic się nie dzieje. Na moim kompie udało się to załatwić ściągając oryginalnego LaunchGTA.exe nodvd od securom, ale nie z ich strony bo już go nie udostępniają. I działa. Jakiś tydzień później próbowałem u kolegi zainstalować tę grę, ale sytuacja jeszcze gorsza, bo nodvd nic nie dajeeeee... A ile jeszcze cyrków z założeniem konta na xbox live.... Je*ać microsoft
(11) Najciekawszy element poboczny · napisany: 24.09.2012 18:10
Jako pierwsze na myśl przyszły mi legendarne Stunt Jump'y Ciekawe również były gołębie w IV, z przyjemnością do nich strzelałem hehe :D

Ale moim typem jest Trucking z GTA SA, uwielbiam ciężarówki, naczepy, jazdę i w ogóle :)
(10) Ulubiony gang · napisany: 07.09.2012 22:32
Triady z GTA III. Super pojazdy, ehh te ciężarówki Jak w tę grę zaczynałem grać to jeszcze młody byłem i nie wiedziałem dlaczego oni we mnie strzelają :P Zapadli mi w pamięć i nominuję Triady.
WAKACYJNA EDYCJA SPECJALNA · napisany: 27.08.2012 21:46
Dla mnie trudny wybór. GTA SA vs. GTA IV.

Reszta oczywiście wspaniała. Zaczynałem przygodę od dwójki, choć nigdy nie udało mi się jej przejść, bardzo dobrze ją wspominam. III wspaniały wstęp do gry marzeń, jaką sobie wtedy wyobrażałem. VC klimat, motocykle, plaże - świetna sprawa, ale do miana najlepszego wg mojej oceny to było mało.

San Andreas to była bomba, która wybuchała caały czas aż do końca fabuły, a kurz opadał dopiero po kilku latach gry. Tysiące godzin spędzonych przy tej grze to pewnie nie przesada, byłem wszędzie, znalazłem nawet brony (?) które można zapiąć do ciągnika. Mapa marzenie, było tu wszystko czego można było wtedy chcieć. Do tego tryb multiplayer, kolejne spędzone godziny nad kooperacją z innymi, udawaniem prawdziwego życia czy bawienia się w stunty :D

Przyszedł czas na GTA IV. Specjalnie kupiona konsola na ten cel i wielki uśmiech na twarzy po włożeniu płyty z grą. Nowa fizyka postaci i pojazdów! Bardzo dobra grafika w połączeniu z ponurym Liberty City i słowiańskim bohaterem daje super efekt, jakby mnie to wszystko dotyczyło. Można też dostrzec dojrzalszą fabułę.

Trzeba podjąć decyzję, która z tych gier jest moim GTA wszech czasów. Odpowiedź brzmi: GTA San Andreas.

Myślę, że po premierze GTA V, wybór będzie dużo prostszy :)

Czy można zdobyć dziewczynę ? · napisany: 30.07.2012 13:49
Będziesz ją dupcył? :)
PROPOZYCJA24.pl · napisany: 24.07.2012 20:55
Nie czytam książek :(
Temat dla tuningowiczów[pomoc] · napisany: 23.06.2012 02:20
"Sęsu" tematu? Kuwa rozumiem brak zdolności do wszystkiego, ale to jest przesada, nie podkreśla ci błędu przeglądarka??? Ile masz lat, może to będzie usprawiedliwieniem..
To już 20 lat od kiedy... · napisany: 20.06.2012 00:15
Swój pierwszy telefon dostałem od babci, która wzięła na siebie umowę Mix Plus, w 2004 roku.. Był to Siemens C60, kolorowy ekran, polifoniczne dzwonki, ogólnie szał..

Miałem go ok. dwa lata, kiedy to tata przywiózł z Niemiec nowiutką Motorolę V3 czarny mat..

Później nachodziło mnie na coś bardziej funkcjonalnego, padło na SE K750i.. Świetny aparat, dobry odtwarzacz mp3 i wygląd, który zawsze uwielbiałem..

Po tym modelu przyszedł czas na Nokię 5310 Xpress Music, głównie za sprawą wyglądu..

Początkiem roku 2009 zakupiłem Samsunga Avilę, super telefon, aż do końca wakacji 2011, kiedy to padł dotyk i nie reanimowałem go, ze względu na brak pieniędzy..

I tak do dziś męczę zapasowego Samsunga D900i i przypuszczam że szybko się to nie zmieni..

PS: Avila żyje, odratowana przez brata i ma się dobrze :)
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:29
·
Obecnie forum przegląda 139 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 139 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies