Nasuwają mi się dwa typy trudnych misji. Jedna z nich to misja z GTA VC 'Demolition Man'. Pamiętam dziesiątki prób, setki przekleństw (jak mamy nie było w domu) oraz szczęście jak w końcu się udało. Misja wymagała cierpliwości i precyzji przez cały czas, co utrudniało mi jej przejście.
Drugi typ to misja z GTA SA 'Stowaway'. Tutaj oprócz trudności w jej wykonaniu, nie pomagał mi komputer. Biedny Duron 750 MHz plus 192 MB RAM lagowały grę jak tylko mogły, a w tej misji równało się to z porażką. Nie pamiętam czy kombinowałem z obniżaniem jakości gry, by zyskać parę fpsów, ale wiem, że to wtedy odkryłem, że motocyklem można szybciej jechać układając się na nim pod kątem, czyli jakbyśmy chcieli hamować stając dęba I tak jakoś się udało po wielu podejściach. Tę misję typuję jako najtrudniejszą dla mnie.
Bardzo fajny kawałek na wysokim poziomie Jeśli chodzi o mnie to słucham głównie elektroniczne kawałki, trance i dnb w szczególności Niestety nie komponuję, chociaż chciałbym takiego czegoś spróbować.
Moim najlepszym miejscem w GTA było Mount Chilliad, setki podjazdów to na motorze, to tirem z naczepą, że niby dowożę wodę cysterną i tym podobne Uwielbiałem ją, była wspaniała.. Teraz oczekuję jej w nowej odsłonie w GTA V, co raczej jest pewne oglądając trailer :)
Jak już w poprzednich edycjach pisałem, Roman to taka fajna postać, że chciałbym takiego kogoś znać, także jego śmierć oraz reakcja Niko wpadły mi w pamięć dosyć szczególnie, dlatego właśnie nominuję tę scenę.
Link do cutscenki dla przypomnienia: http://www.youtube.com/watch?v=zZoiqT920Og
2008, podpięty w domu internet, można się zarejestrować Wcześniej oczywiście śledzenie, w kafejkach czy to podczas informatyki w szkole, plotek i innych info w sprawie IV Podczas oczekiwania odkryłem modyfikacje do GTA SA i tak czas upłynął pod znakiem GTG, skąd pobierałem samochody :*
Niko, za swój słowiański charakter, czuć jakąś taką podobiznę do nas, może to przez te dopowiedzienia ze wschodnim akcentem.. Taki chłop, który robi, mniej gada, choć Claude'a nie przebije pod tym względem Lubię go :)
- Panie doktorze proszę mi pomóc!
- W zasadzie jest już po godzinach mojej pracy, więc proszę przyjść jutro.
- Ale, Panie doktorze ja nie wytrzymam, proszę mi pomóc!
- A co się stało?
- No więc ... mrówka weszła mi tam gdzie nie powinna i chodzi, łaskocze mnie, szczypie...
no po prostu nie do wytrzymania! Proszę mi ją wyciągnąć!
- Wie Pani, jestem już po pracy, narzędzia nie wysterylizowane,
nie bardzo mogę Pani pomóc...
- Ależ musi Pan coś zrobić ... Błagam!
Doktor po chwili namysłu:
- No ... jest sposób, ale musi się Pani zgodzić, bo jest trochę niekonwencjonalny...
- Zgadzam się na wszystko, byle by ją Pan wyciągnął!
- Dobrze, niech Pani się rozbierze i położy na leżance.
Ja mam tu taki krem, który nałożę sobie na czubek penisa,
wsunę, mrówka przyklei się do kremu i ją wyciągnę.
- Dobrze niech Pan działa.
Lekarz zrobił jak powiedział, nałożył krem, wsunął prącie i w tym momencie mówi:
- Wie Pani co??? Zmieniłem zdanie. Ja ją po prostu zatłukę.
Spróbuj jeszcze z patchem 1.0.0.7, oni zmieniali SC, teraz inaczej wygląda jak na początku, może ze starej wersji nie da rady się zalogować, nie wiem..