Teraz nie dostaje się już koszulek za Z-listera.. Jak jest restock, to pojawia się informacja na głównej i wtedy trzeba wejść w http://ptzplace.lockerz.com/ i się zalogować ponownie..
Kumpel zdobył iPoda 8GB.. Ostatnio ta droższa PSP tzymała się osiem minut tak więc liczę na nią.. Zwykle trafiam po ok. 30 sekundach na restock..
Ja mam już od dawna konto w lockerz.. Aktualnie mam 3623 PTZ.. Restock to taka dostawa nagród.. Takie rzeczy jak PSP (800 PTZ) czy iPody schodzą po kilku sekundach od rozdania (ostatnio nawet godziny restocku nie podają, trzeba kampić chamsko całe dnie).. Mi się udało jedynie zgarnąć koszulkę.. Teraz mam zamiar wziąć białe PSP za 3600 PTZ.. W tej cenie punktowej jest PS3, ale zamówienie go jest niewykonalne, tak więc biorę skromne PSP ;p
Jeszcze jest sprawa cła/vatu.. Nasz wspaniały kraj raczy sobie naliczać cło lub vat (zależnie od humoru).. Tak więc zamawiając np. MacBooca Air trzeba być przygotowanym do zapłacenia przy odbiorze około tysiąca złotych.. Za takiego Xboxa 360 trzeba dać państwu 250zł..
Trochę wkurza, że dostajemy coś za darmo, jako gift, a ci ku%^&* jego mać każą za to płacić.. Ciekaw jestem, co się dzieje z towarem, za który jednak zdecydujemy się nie płacić? Pewnie celnicy się wzbogacą ;p
U mnie gra coraz gorzej chodzi :P Jeszcze kiedyś spokojnie miałem 47 fps'ów w benchmarku, a teraz 35.. A czasem jak przymuli to szok.. Ale to pewnie przez to, że system coraz bardziej się zapeeełnia :D
A nie ma opcji wymiany nośnika u producenta? Przecież tak naprawdę płacimy za to co jest na płycie, a nie za płytkę, której koszt produkcji wynosi kilka groszy.. Więc jak ktoś mieszka blisko Cenegi (?) to może popytać :D
Obecnie forum przegląda 295 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 295 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami