Ponieważ mi się nudzi i mam dużo wolnego czasu postanowiłem zorganizować mały konkursik w którym możecie zasilić nieco stan konta GTG.
Zaczęło się w shoutboxie dla jaj, lecz idea poszła w dalszym kierunku. Konkurs polega na odgadnięciu wykonawcy i tytułu utworu muzycznego, którego fragment zaprezentuję w świątecznej paczce. Pod koniec zabawy wszystkie odgadnięte utwory ułożymy w Świąteczną Składankę GTG 2011.
Krótkie zasady o co w tym chodzi:
1. Konkurs trwa od 16 do 23 grudnia bądź do wyczerpania pomysłów.
2. Każdy prezentowany utwór ma do 20 sekund długości i jest o tematyce zimowej / świątecznej.
3. Zwycięzcą zostaje użytkownik, który jako pierwszy prześle poprawny typ. Wszystkie inne później przesłane poprawne typy nie są nagradzane.
4. Nagrodą w konkursie jest kwota DOUGHZ w przedziale $10 - $20. Nagroda przewidziana za odgadnięcie utworu jest podawana na początku.
5. Jeden użytkownik może brać udział w konkursie maksymalnie trzy razy. Kolejne jego typy nie będą brane pod uwagę. Daj innym szansę.
6. Jeżeli w ciągu 24 godzin nikt nie odganie tytułu i wykonawcy, prezentowany jest nowy utwór, a stawka przechodzi dalej do puli. Przykładowo widniał "Last Christmas" i $10, to następnym razem stawka powiększa się o te $10.
7. Dla ułatwienia dodam, że większość prezentowanych przeze mnie utworów leci często w różnych radiostacjach aż do porzygania się.
Zabawa dobiegła końca. Oto składanka jaką udało się wam ułożyć:
W nawiasach łączna ilość $ jakie udało się zarobić za odgadnięte kawałki. Miło mi ogłosić, że specem od muzyki świątecznej A.D. 2011 zostaje fan_GTA. Gratuluję. Pozostałym użytkownikom również gratuluję i dziękuję za udział w zabawie.
W ekspresowym tempie k11h miażdży swoim typem i zgarnia $14. Na dzisiaj koniec, bo nie nadążam z nowymi propozycjami. Idziemy spać i zapraszam jutro. ;)
Nie wszyscy mają telefon Sony Ericsson, ale przecież nie o to chodzi w zabawie. Poza tym jest ograniczenie dla jednego użytkownika, żeby posiadacze Sony Ericssonów ciągle nie wygrywali, czas publikacji utworów nie jest określony tak jak ilość dziennie, więc każdy może wygrać. Wystarczy spróbować, a nie zniechęcać się na wejściu w stylu "a bo oni ułatwiają sobie sprawę tym i tamtym".
Podejrzanie szybko, czyżby w naszych szeregach znajdował się kolejny posiadacz muzowykrywacza? drezz wygrywa drugi raz z rzędu i zgarnia tym razem $12. Za godzinę kolejny, ostatni już dzisiaj pakuneczek.
rp: 18063 skąd: Warszawa
Jak to podejrzanie szybko? :P Czekałem na następny kawałek. IMO jak się zna kawałek to nie trzeba się długo zastanawiać nad jego wykonawcą i tytułem ;]
Hehehe, nawet gdyby złapało to podejrzewam że tego utworu by nie znalazł Ale spokojnie, jeszcze nieco ponad 10 godzin na odgadnięcie, komuś na pewno się uda. Podpowiem, że jest made in Poland i nie jest hiciorem granym w kółko w radiu. ;)