Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 21:35
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Lux
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5
Lux
Trzej muszkieterowie · napisany: 26.11.2012 20:51
to co wstawił Patryk jest ***iste.. ciekawostka:

jak C. Eastwood dostawał dwa oscary w 1993 i 2005 to jego matka była obecna na sali w oby przypadkach mając odpowiednio 84 i 96 lat :]
Mast bi de mjuzik · napisany: 09.06.2012 16:18
Niezły. Drezz tylko komponujesz czy też tańczysz do nich? Ja bawiłem się jakiś czas temu w melbourne shuffle. ;D

Słucham bardzo różnej muzyki, głównie jak fan_gta z 80's. Funk, disco, rock, pop, jazz, troszkę starego polskiego rapu (tylko 4 zespoły :b), wpadnie też jakiś glam, metal, klasyczna. A najdłużej słucham właśnie muzyki elektronicznej, techno, trance. Teraz bardzo lubię electrofunk! Straszna miazga! :)
(8) Najciekawsze miejsce · napisany: 01.06.2012 01:16
Pierwsze, co mi do głowy przyszło to Ocean Beach + Malibu jak u Chaosa. Metzen i Skowron też ***iste miejscówki podali, do dzielnicy czerwonych latarni jeszcze bym dorzucił park, gdzie brało się misje od Raya w sraczu. A przy okazji - jak zaczynałem grę w GTA I to niedaleko jest zamknięty mos w budowie, pamiętacie! Za małolata rozpędzałem się i skakałem z niego, kojarzycie? :)
(4) Najlepsze Radio · napisany: 01.03.2012 01:12
7 miesięcy, 7 kilo, ale BMI zawsze miałem w normie... ;)
(4) Najlepsze Radio · napisany: 29.02.2012 12:15
O, Lazlow przefarbowałeś włosy, cześć! ;D Jak Ty obecnie leczysz złamane serca to ja bym jej raczej łamał jako DJ Oliver "Ladykiller" Biscuit z naciskiem na Ladykilla. :b Pomimo ciężkiego wyboru zdecydowałbym się na FEVER 1.0.5.!

Z sentymentu, bo od pierwszego odcinka Miami Vice i pierwszej minuty w [i]Vice City[i] zakochałem się w latach 80-tych, muzyce tamtych lat, a szczególnie upodobałem sobie właśnie funk!

GTA I miało dobrą muzę, z GTA III podkreślę RISE FM i FLASHBACK FM(+Giorgio Moroder z GTA:LCS), VCS za PARADISE FM (z kawałkiem Change - The Glow of Love), ESPANTOSO, VROCK, EMOTION z VC i w zasadzie tu się kończy lista, reszta w porządku, ale dupy aż tak nie urywa.

Na koniec chciałbym podkreślić wszystkie TALK-BOXy. Teraz, kiedy mówię płynnie po angielsku i spędziłem ostatnie miesiące w USA naprawdę doceniam humor tych stacji! :)
meet`gta 2010 ? · napisany: 21.04.2010 19:12
Żeby tylko tej hołoty nie było, co po gadżety tylko przychodzi. Jak termin będzie pasował to wpadnę. :)
Fonty · napisany: 17.11.2009 21:59
http://www.thegtaplace.com/downloads/search/909752/

ząk :)
Fonty · napisany: 17.11.2009 21:34
Cześć,

Potrzebuję fonta głównego z loga GTA. (używanego standardowo w edycjach: 3, VC, LCS, SA, VCS) oraz fonta dodatkowego z podpisu loga GTA:VC i GTA VCS (napisy: 'vice city' i 'vice city stories'). Ponadto fontów użytych w intro VC i VCS. Jeżeli ktoś wie skąd mogę pobrać takie fonty będę bardzo wdzięczny.

Łukasz
Ponury jak Polak · napisany: 09.08.2009 11:24
Trudno przychodzi wypowiadać się ogólnie na temat przyzwyczajeń i cech narodu. Uogólnienia i stereotypy pozostawmy na boku. Jeden ma poczucie humoru, drugi nie ma, to zależy od nich samych, nie od narodowości. Prawdą jest, że większość Polaków nie lubi krytyki, nie lubi słyszeć opinii na swój temat i nie umie się śmiać z siebie. Jakby nie było ważniejszych tematów niż dywagowanie nad złudną reklamą. To mnie martwi bardziej - i to nie tylko w kontekście Polaków, ale ludzi w ogóle.
Akcja! Zadaj pytanie Rockstar! · napisany: 07.06.2009 10:59
Gregory napisał:
4. Gdzie i kiedy dzieje się akcja GTA 2 ? Czy to prawda, że akcja gry dzieje się w 2013 roku ?
6. Czemu najpotężniejsza mafia z GTA 2 czyli Zaibatsu pojawia się tylko w tej odsłonie, a w dalszych już nie ?

Świat GTA2 jest odrębny i nie związany z innym częściami. Dużo informacji znajdziesz pod tymi linkami (wymagany angielski):
Akcja! Zadaj pytanie Rockstar! · napisany: 06.06.2009 12:29
eagle napisał:
Cytat:
w oparciu o jakie dzieła R* tworzyło Vice City

Na to pytanie wymienią właśnie te dwa + kilka innych i co z tego? Z filmu Scarface można się domyślić, że skopiowali rezydencję, dyskotekę i parę innych rzeczy. W przypadku serialu jest to dość kłopotliwe, a bardzo ciekawe (z uwzględnieniem jeszcze tego, co powiedział Researcher )

Akcja! Zadaj pytanie Rockstar! · napisany: 05.06.2009 13:25
Don_Wasyl napisał:
Na to pytanie to ja mogę po części Tobie odpowiedzieć.
Zarówno LC, VC jak i SA występowały w GTA1, twórcy cały czas rozwijają swoje pierwsze metropolie.

To fakt. Takie było zresztą zamierzenie. Jeszcze przed wyjściem VC wiadome było, że następną częścią będzie SA.

sdr napisał:
Nie tyle z fabuły co podejścia programistów. Po prostu nie zaimplementowali oni możliwości pływania z grze - mimo, że jak pokazują SA i VCS, było to możliwe.

Czy było możliwe to inna sprawa. Wtedy nie wypracowali tego jeszcze (SA i VCS były później).

Ile i które motywy w grach GTA:VC i GTA:VCS zostały zaczerpnięte z serialu Miami Vice?

meet`gta 2009 - dogrywka · napisany: 18.05.2009 11:43
26, po co to przeciągać, a do 28 wielu osobom mogą się plany zmienić.
meet`gta 2009 - dogrywka · napisany: 08.05.2009 20:48
26.
meet`gta 2009 - czas · napisany: 04.05.2009 13:57
26 czerwca byłby cool..
meet`gta 2009 - czas · napisany: 21.04.2009 17:12
Wakacje to trochę słabo. Weekend majowy był dobry, ale to już trochę za późno. Dla mnie może być wrzesień, w końcu to tylko jeden dzień.
meet`gta 2009 - miejsce · napisany: 30.03.2009 21:42
A co z innymi portalami o GTA? gtasite.pl, gtam.pl, gtaonline.pl etc.?
OnLive · napisany: 26.03.2009 20:47
Będzie. Kwestia czasu, a cały proces będzie pewnie trwał kilka lat. To nie jest jak pstryknięcie palcem, innowacje wchodzą z czasem, w jednych regionach wolniej, w innych szybciej. To zupełnie normalne.
meet`gta 2009 - miejsce · napisany: 26.03.2009 09:06
Jak dla mnie to nie jest argument, bo podobnie jest w Poznaniu, Gdańsku, Wrocławiu czy Krakowie, choć nie mam nic przeciwko by zlot odbył się w Warszawie. Pociągiem mam około 6-8h.
The neXt gta · napisany: 26.03.2009 09:00
Klimat może i był jako taki, ale tylko na początku LS. Od country i SF jest za bardzo przekombinowane.
meet`gta 2009 - miejsce · napisany: 25.03.2009 10:37
Wszędzie jest łatwy dostęp z części Polski, a w Warszawie wcale nie jest tak słodko jakby się wydawało. Kevin ten temat jest właśnie po to by każdy przedstawił swoje propozycje co do miejsca. I nie generalizujcie..
The neXt gta · napisany: 24.03.2009 11:57
Jasne, wiem, że są nawiązania do Scarface'a (również klub Malibu jest prawie żywcem ściągnięty), ale miałem na myśli, że gra bardziej przysuwa na myśl Miami Vice.
Poza tym jest też kilkanaście(dziesiąt?) innych nawiązań, często humorystycznych, do Ameryki tamtej epoki, do władz i ważnych wydarzeń tamtego okresu.
The neXt gta · napisany: 23.03.2009 22:16
eagle napisał:
Wszakże Vice City było hołdem złożonym Toniemu Montanie.

Zależy od punktu widzenia, ja tego tak nie odebrałem. Bardziej zauważyłem nawiązania do Miami Vice.
Tak jak mówiłem, część akcji na Kubie czy w Kolumbii i byłoby świetnie. A lata 60', 70'? Każda dekada ma swój urok, plusy i minusy, kwestia tego, co się komu bardziej spodoba.
"Nie macie ***a jaj." A ten cytat skąd?
meet`gta 2009 - miejsce · napisany: 23.03.2009 19:45
Sdr prosił każdego, deklarującego chęć uczestnictwa w zlocie, o podanie swoich propozycji, tymczasem większość wybiera z trzech podanych miejscowości. Na domiar złego Ci, którzy podają inne, nie argumentują tego w żaden sposób (co byłoby mile widziane).

Dostosowując się do wymogu, że ma to być północna część Polski (w przeciwnym razie deklarowałbym Wrocław, popierając swój wybór solidnymi argumentami), mam również kilka swoich typów.
Prawdę mówiąc mam "spore" doświadczenie w podróżowaniu pociągami i nie widzę absolutnie nic złego w PKP. Jeżeli ktoś mówi inaczej to znaczy tylko tyle, że ma blade pojęcie o polskich kolejach, oparte na stereotypach i nie mające odniesienia w rzeczywistości lub ma zbyt wygórowane żądania.

Do rzeczy - Warszawa ma dobre połączenia z resztą kraju, jednak sądzę, że spotykając się w tak dużym mieście nie unikniemy niepotrzebnego nikomu zamieszania (komunikacji etc.). Nie mniej jednak przewidywana wizyta w siedzibie Cenegi jest plusem.
Bydgoszcz i Toruń to miasta, moim zdaniem, również jak najbardziej nadające się do zorganizowanie tam eventu. O ile się orientuję to pierwsze ma lepsze połączenia.

Ze swojej strony proponuję Poznań. Patrząc obiektywnie, miasto w sam raz, posiadające dobre skomunikowanie, dość przyjazne. Zmieniając sposób patrzenia na wschód-zachód to organizując zlot właśnie w tym miejscu możemy mieć nadzieję, że pojawi się na nim spora ilość fanów z zachodniej części Polski.

Termin. Najbardziej odpowiednim termin jest majowy weekend, większość osób ma wtedy wolne. W wakacje pewnie część wyjeżdża, koniec czerwca to dla niektórych osób sesja. Nikomu się nie dogodzi, ale pamiętajmy, że praktycznie jest to tylko jeden dzień, w związku z czym na dobrą sprawę taki event można by zorganizować w obojętnie który weekend. To nie jest konferencja na kilka dni..

Na koniec parę słów co do mojej osoby. Największy problem, który dostrzegam ze swoim przyjazdem na zlot tego typu to czas. Wykorzystuje go zawsze maksymalnie; więc jeżeli termin będzie mi odpowiadał to nie widzę przeszkód by się pojawić. Wtedy obojętne mi jest czy to będzie Gdańsk, Rzeszów czy Legnica. Pamiętajcie, że liczą się chęci i pozytywne nastawienie, a reszta schodzi wtedy na dalszy plan.

Mam nadzieję, że za kilka tygodni będę mógł powiedzieć "do zobaczenia" w dosłownym tego słowa znaczeniu. :)
The neXt gta · napisany: 19.03.2009 11:02
Każda część serii ma swój urok, zalety oraz wady. Chciałbym, żeby następny epizod rozegrał się w klimatach GTA: Vice City. Ponadto idealnym byłoby stworzenie pola rozgrywki na bazie całej Florydy: Miami, bagna Everglades, Tampa czy może nawet Kuba. Gdyby całość osadzić w latach 1955 -1970 to wrażenia z takiej gry byłby na pewno niezapomniane. Chociaż jak dla mnie akcja w latach 80' (których jestem fanem) byłaby również świetne.
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 21:35
·
Obecnie forum przegląda 132 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 132 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies