Tam było więcej piosenek z soundtracka Scarface, właściwie to połowa na pewno. "Rush, rush", "She's on fire", "I'm hot tonight", "Dance, dance, dance" chyba też.
Pomyliłeś rok chyba, bo odkopałeś dosyć stary temat.
Co do tematu, nie miałem jeszcze okazji się wypowiedzieć, największą uwagę w grze zwracam na fabułę, i to stanowi dla mnie współczynnik jej grywalności; patrz: "Mafia". To jest subiektywna sprawa, gust, a o nich się nie dyskutuje zanadto.
Kolego ta gra ma oznaczenie +18 nie tylko dlatego, że zawiera treści niedozwolone. Twórcy zakładają, że jesteś już na jakimś poziomie intelektualnym i umiesz myśleć. Zagraj w mario albo coś prostszego. :b
Trudno powiedzieć. Jeżeli mam być szczery to merytorycznie jest to strasznie płytkie. Teksty są nie tylko niespójne, ale również strasznie denne. Na produkcji i montażu tego typu filmów nie znam się na tyle by szczegółowo to oceniać, jednak jak dla mnie jest bardzo dobrze. Mam mieszane uczucia po obejrzeniu tego, dla mnie było to zbyt płaskie.
Obecnie forum przegląda 142 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 142 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami