Go¶ć

Rejestruj

bł±d
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:40
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika ariasz
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8
ariasz
Wasza muzyczna historia · napisany: 12.08.2007 19:52
co wikipedia ? wikipedie redaguja rozni ludzie. Reasumujac srednie masz pojecie o muzyce elektronicznej.
Wasza muzyczna historia · napisany: 12.08.2007 17:11
moze mu to ktos wytlumaczyc ?

***a trance to jest trance dupa techno to jest techno dupa house to sa rozlaczne gatunki muzyki elektronicznej, zakladam ze ty w ogole techno nie slyszales, techno jest wrecz zamulajace czasem moze nawet dla niektorych denne czesto cziloutowe raczej nie nadajace sie do tanca nie wiem jak to mozna porownywac z czym kolwiek innym

edit:

tu masz tekst by Cosmo ktory ci moze uswiadomi te roznice, dodam ze koles siedzi w muzyce elektronicznej nie od dzis

"Techno, trance, house itp to oddzielne, równoległe gatunki muzyki elektronicznej. Trance nie jest podgatunkiem techno. Techno można dzielić na style typu acid-techno, tribal-techno, minimal-techno, schranz itp. Jeste¶ idealnym przykładem niewiedzy polskiego społeczeństwa, dla którego wszystko co elektroniczne i ma szybsze tempo to techno, lub jego podgatunek."
Wasza muzyczna historia · napisany: 12.08.2007 15:47
techno nie ma podgatunkow to jest techno i koniec techno jest podgatunkiem muzyki elektronicznej. To jest wlasnie podstawowy blad, ktorego sie wszyscy kurczowo trzymaja. Wszystko co elektroniczne to techno. Gowno prawda.
Wasza muzyczna historia · napisany: 12.08.2007 14:55
to nie jest techno tylko jakis euro dance
Wasza muzyczna historia · napisany: 12.08.2007 14:15
Takie cos u nogi mozna zauwazyc na niektorych klipach z koncertow jak wykonawca po tym depta, wyklada jak pedal od maglownicy.

Jesli chodzi o gusta muzyczne jestem otwarty na wszystko, za wyjatkiem tandety i skrajnie radykalnych brzmien, czyli np jakichs blackmetalow, rapow o gangsterach, umc umc jedudubu etc. Oprocz tego nie nawidze azjatyckiej muzyki, tych wszystkich badziewi puszczanych w japonskich produkcjach animowanych. Wiochy nie zniese czyli muzyki ktora glupie dzieci sluchajace radia eska i rmf nazywaja technem, czyli jakies kalwi i remi tiesto manieczki (choc to wcale sie nie nazywa techno, ba zawiele wspolnego z nim nie ma). A teraz moze co preferuje:
- Swing, taki taneczny trabki saksofony i gitarka basowa. Polecam zespol The Atomic Fireballs.
- Punk rock, o zespolach sie rozpisywac troche trudno bo jest ich od ***anie doslownie. Jesli mialbym uscislic ten gust w guscie to powiem tak, puscie sobie American Pie obojetnie ktora czesc praktycznie (za wyjatkiem 5 bo ta w ogole nie powinna powstac) i bedziecie wiedzieli o co biega.
- Blues, tutaj praktycznie sie lapie wszystkiego ale glownie to BB King, Albert King, Eric Clapton, John Lee Hooker, Albert Collins
- Klasyczzny rock, w stylu ac dc i tym podobnych
- Jazzem tez nie gardze i tutaj mnie urzekl gust max_payna, zadko kto tego slucha sie znaczy rarytas
- Muzyka Klasyczna, symfonie bethovena, muzyka johana straussa, vivaldiego, verdiego
- Muzyka "dyskotekowa" z lat 90. Takie zespoly jak Fun Factory, Haddaway, No Marcy, 2 Limited, Amber, La Buche, DJ Bobo, Robi Rob's, Jocelyn Enriquez
- Muzyka elektroniczna, glownie ta z polowy i konca lat 90. Dla lepszego swiato pogladu proponuje sciagnac sobie OST lub obejzec film Hackers z 1995 roku. Ost z tego filmu swietnie oddaje klimat tego co nazywam muzyka elektroniczna.

Glownie to tak wyglada.
[żĽćń±ęó¶] · napisany: 29.07.2007 20:29
albo zmienic w windowsie kodowanie tak jak ja zrobilem
San Andreas i GG · napisany: 29.07.2007 11:57
ADELA POCIAGNELA CZYSTEJ NAFTY Z BAKA SAMOLOTA !!!

1. Sorry ale ***a nie widze w ogole problemu, wylacz gg ;000000000000000000000
2. Jak juz ci tak bardzo zalezy, czytaj co napisal mistrz eskejd :* (polecam konnekt)
3. Nie graj juz w gta!
[żĽćń±ęó¶] · napisany: 29.07.2007 09:00
tak to jest kiedy sie daje kodowanie ISO wschodnia europa a windows uzywa kodowania windows :X no i jak to ma grac ? ja zawsze uzywalem takiego programiku ktory mi zmienial kodowanie na ISO
Nigga Corleone · napisany: 26.07.2007 20:40
wylaczylem po 0,5s trwania filmu jak tylko uslyszalem ten rap ... dajcie spokoj juz tym gangsterom
FelixNetINika.prv.pl · napisany: 20.07.2007 11:05
bim napisał:

"- Nie sprawdzili¶my bloga - przypomniała sobie Nika.

omg, omg, omg
giertych wez sie za te mlodziez bo nawet w ksiazkach o blogach nawijaja, a moze blog27

LOGZ!!!1 · napisany: 18.07.2007 23:39

tibia sux
FelixNetINika.prv.pl · napisany: 17.07.2007 15:07
W waszym wieku czytalem Tomka w krainie kangorow, a teraz takie glupoty sie czyta. Spoko. Btw co to za imie NET :asd. Co to pawelnet czy jak :D
Toxic - Trailer · napisany: 15.07.2007 11:42
Sluchaj zagrac raz, dwa, trzy moze nawet 20 razy to jeszcze moge zrozumiec ale oni slecza przed tymi monitorami i przekraczaja dzienne normi emisji promieniowania na glowe.
[Forum]Gamers-Edge · napisany: 15.07.2007 10:56
Mozecie mi wytlumaczyc, co nimi kieruje? Po co oni zakladaja tyle tych dziadowskich stron? I to ogloszenie na tym forum

Ogłoszenie

..::PISZCIE POSTY::..
Toxic - Trailer · napisany: 14.07.2007 23:53
Jak inaczej nazwiesz tych mlokosow z filmu? Albo inna osobe w wieku 13 lat ? Poprostu jestem zdania ze powinni zajmowac sie czyms pozytecznym a nie glupotami. I nie zarzucaj mi stagmatyzmu, bo tak odebralem twoim post.
Montaż video · napisany: 14.07.2007 23:22
ty juz lepiej nic nie krec naprawde
Toxic - Trailer · napisany: 14.07.2007 23:19
metzen napisał:
Primo to FILM, a podstaw± filmu jest GRA AKTORSKA. Ludzie tworz±cy film o bojkach na ulicy, narkotykach itp mog± być wzorowymi uczniami, zrownowazonymi psychicznie, w szczesliwych zwiazkach z ładnymi i inteligentnymi dziewczynami.
A Wy tu bez wyjatku pieprzycie, jakby oni byli kryminalistami filmuj±cymi napady na staruszki.
Tak samo ja, opisuj±c rozpierduchę w barze nie muszę nosić ze sob± noża i naładowanego gnata za pazuch±.
Secundo trochę kultury przy wyrażaniu swoich pogl±dów.

mtz furales cos ?

motyla noga o jakiej ty grze aktorskiej mowisz czlowieku ...

oni maja trzymac swoje lyse dupy w lawce szkolnej a nie krecic filmy o bojkach jeeeeezu giertych wez sie za nich

narkotyki ? takie slowo w ogole nie powinno im do glowy przychodzic bo nie dojrzali do tego psychicznie

"Secundo trochę kultury przy wyrażaniu swoich pogl±dów."
-cel uswieca srodki drogi przyjacielu

i nie rozumiem kogo ty grasz w tym teatrze, jakiegos stroza moralnosci ?

mam jeszcze pytanie do tych panow ... wroc do tej dzieciarni ktora probuje sie trudnic kinematografia ... ile wy macie lat ?
Tapeta · napisany: 14.07.2007 23:10
ludzie bez glosy gustu twarzy sumienia
Toxic - Trailer · napisany: 14.07.2007 15:29
Serio za sprzedaz gta dzieciom ponizej 16 roku zycia to powinni dawac takie kary jak za zlamanie paragrafu taktujacego o sprzedazy alkoholu osobom nieletnim i nietrzezwym.

Pozwole sobie krotko i niekulturalnie podsumowac.

Ja ***le ...
Tapeta · napisany: 13.07.2007 22:30
Calkiem ... amatorsko 3/10
::EJMAX:: · napisany: 12.07.2007 21:33
Temat nie ma sensu, jest jak nasionko, zoladz ktory dopiero co spadl z debu, byc moze, za pare dekad wyrosnie z niego kurewsko fajny badyl. Puki co, bida z nyndzom.
SA MP mi nie chodzi. · napisany: 12.07.2007 20:12
Dobrze robi wlasnie, jesli by to byly bledy malo razace, albo sporadyczne to owszem mozna powiedziec, sorry ale zloozuj. Przeczytaj sobie metzen posta lubie_gta w tym moj ulubiony o necie przez radio to bedziesz wiedzial czemu sie go czepia.
::EJMAX:: · napisany: 12.07.2007 19:29
Normalnie, za standard nalezy uwazac posiadanie neostrady (oj zeby mi ktos nie zarzucil stagnacji chodzi rowniez o innych masowych operatorow swiadczacych gowniane uslugi i naciagajacych niczego niepodejzewajacych rodzicow kupujacych dzieciom internet na komunie), chec pokazania sie w internecie z byle kiczem zeby moc sie pozniej chwalic kolega "hey jestem w internecie", no dziecko mozna nazwac jeszcze standardowym patrzac przez rozne pryzmaty, np gustow muzycznych czy chociazby gier.

Scary Claude · napisany: 12.07.2007 14:42
Ej ja niemoge ***a wezcie zrobcie migracje temu lubie_gta na gtaszajs, tam mniej wiecej hym, zerowka bedzie w miare optymalnym rozwiazaniem dla umyslu tego mlodego ***lnietego czlowieka ...
::EJMAX:: · napisany: 12.07.2007 14:02
Standardowe dziecko ktore chcialo zaistniec w sieci internet :X
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:40
·
Obecnie forum przegl±da 287 go¶ci oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 287 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodz± dzi¶ · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatno¶ci · Cookies