Ej chlopaki chyba zartujecie O_o. Wam sie to na serio podoba? Przeciez to jest tekst w stylu "moj ulubiony zwierzak". Nie moge tego slowami wyrazic ....
ALe kurde sluchaj firewall stac moze u twojego dostawcy internetu, dowiedz sie na jakich portach dziala SAMP, albo ci tutaj moze koledzy powiedza, i spytaj sie operatora czy nie zablokowal tych portow.
Ale ta radiowka, to net za pomoca radia dostarcza ci jakis dostawca rozumiem? Jesli tak dowiedz sie na jakich portach dziala te mp i sie dowiedz od provajdera czy nie poblokowal przypadkiem tych portow.
NO ale tu nie musi chodzic o firewalla programowego zainstalowanego na llokalnej stacji roboczej, tylko np o firewalla sprzetowego czy tez jakis iptables na routerze.
Nie no misie, pomaranczowe niebo w Miami ? WTF ? Nie podajmy w skrajnosci meteoroliczne. CO fakt to fakt pare opcji z SA fajnie by bylo zaimplementowac w VC chociazby plywanie, czy swobodna zmiana ubioru ale to tylko tyle.
O jezu, co on ma ustawiac oddzielnie skoro jemu SA w ogole nie widzi teg urzadzenia, on moze machac klawiszami i SA pfff ( tak przynajmniej wynika z jego wypowiedzi ), i co ma pad pod pc do padow z ps2 ktore dzialaja na cenverterze, to sa dwie bajki.
Nono, ja grajac w SA beda juz 3 miescie myslalem kiedy wkoncu koniec, a moze to juz, a moze to ta misja a moze ta. Gre przeszedlem uffffff 4gb wiecej. VC przeszedlem to moja reakcja bylo ma minka i "co juz koniec", to dawaj od nowa. Trojeczka to samo, poprostu nie mozna przesadzic z bajerami bo sie wkoncu zbrzydna.
tmster napisał: o boże kurde ekscytuje cie się tym tak samo jak san adreas a to była kicha. niewarto się tak jarać bo się jeszcze rozczarujecie . loth gtg ma 1400 uniq dzienie ;* a to co ty podajesz to są odsłony ;*
Dobrze powiedziane, jak ja sie cieszylem na san andreas az sobie kupilem lesza grafike. Po krotkim czasie nie bylo juz tak rozowo. Opcje zywcem z simsow wyjete (dobrze ze nie trzeba bylo chodzic spac) i inne rzeczy sprawialy ze gra zaczela byc nudzaca i meczaca. Krotko mowiac wielkie halo sie zrobilo i na grze sie zawiodlem. To samo bylo z jak EA wydawal Ojca, jak sie fajnie zapowiadalo. Jak powyzej, oby teraz R nie odwalilo takiej maniany, bo trailer to nic innego jak jedna zwykla akcja marketingowa na ktora renderingu sobie nie pozalowali.