zpn to napisz ze to temat dla dzieci ktore nie widzialy platformowek z ubieglej dekady, ani gier z poczatku obecnej. Teraz poprostu macie wszystkiego za duzo w dupie. "Glodu wam do dupy trzeba". Pamietam czasy jak sie mialo rive tnt2, MADADAKA. Bogiem byles, z takim sprzetem. Teraz karty grafiki powstaja co chwila nowe, nadazyc nie mozna.
Lothtron zgadzam sie z toba tak jakby. Uwazam ze jesli gra bedzie miala dobra grywalnosc to nawet ciulata grafika nie bedzie w stanie jej zepsuc. Zas jesli mamy ciulata grywalnosc to mozesz tam w pakowac tekstory jakosci ultramegaxvswga a to i tak nic nie da. Uwazam ze sciezka dzwiekowa ma juz wiekszy wplyw niz grafika.
Natomiast co do
Cytat: przykladowo: wyobrazacie sobie gta4 z grafika z gta3? czy to by nie psulo grywalnosci? wedlug mnie tak.
Wedlug mnie nie. Dlaczego? Skoro dla ciebie to jest slaba grafika to:
A. albo za pozno sie urodziles i nie grales w poprzednie gry, ktore mozna rzec nie mialy grafiki a spedzalo sie przy nich kupe czasu
B. to dlaczego w nia grales, przeciez bez grafikiz niby nie ma grywalnosci, strata czasu?
Ja powiem wiecej do silnika obecnego gta sie juz przyzwyczailem wiem ze nie ma wygorowanych wymagan etc. Oczywiscie bylbym zawiedziony troche gdyby 4 wyszla na silniki gta 3, bo 3 jednak to byla innowacja, ale tak silnik z vc albo sa to juz bym odczul pewna satysfakcje.
Nie no dyskusja jest totalnie bez sensu, ale co paradoksalnie jest faktem to rzyulka ma racje. Jant nie wiem o jakiej ty grupie pro drajwerow rozmawiasz... Kazdy motocyklista ktorego widzialem (oprocz tych co pociskaja na motorynkach albo innych tanich jawkach bo im na to parametry nie pozwalaja) nagminnie lamam zasady ruchu drogowego przez co sie narazal na utrate zdrowia stala lub czasowa. Pozatem nie ma to jak stac w korkach z tirami autobusami busami autami i wciagac spaliny nozdrzami. (dobre na kawalek hip hopowy).
A wydaje mi sie ze kothka bedzie tym samochodem sie poruszac wszedzie. Jakis wypad za miasto. Do szkoly, na wakacje, dlatego tutaj nie ma miejsca na zabawke typu moplik. Albo babcia go poprosi "wnusiu zawiez mnie gdzies". A on "spoko babciu ale ty nie masz kasku".
Nice
No eskejd powiedzial, swiete slowa. Pierw naucz sie jezdzic a pozniej kupuj cos mocniejszego. Bo jak rozjebiesz samochodzik na ktorzy twoi rodzice ciezko zapracowali dostaniesz szlaban na neostrade.
Obecnie forum przegląda 322 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 322 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami