sdr -> mój rok szkolny kończy się 27 czerwca, a zwyczajnie za daleko mi do krakowa, żeby jechać tam na jeden dzień : ( Wiem, że w lipcu źle i niedobrze, ale to jak dla mnie jedyna opcja by była. Chyba, że zorganizuje się meeting na przełomie października/listopada , ale wtedy też ludzie groby nawiedzają itd..
@mdf: no fakt, scenowiczów z północy można zrozumieć ;p dlatego wspomniałem, że jak tym razem wypali to za rok zrobi się zlot w punkcie położonym na mapie ponad wawą
OK, skoro mówicie, że 21 to za wczas, to co byście powiedzieli na 28 lub EW. 14 czerwca? Zresztą... dam ankietę - głosujcie Prosiłbym tylko, żeby głosowały osoby chętne na jeden z terminów (jeżeli nie mógłbyś stawić się w Krakowie w jednym z tych dni - nie głosuj proszę). Dzięki!
Sdr, słyszałem że masz być z nami w kato na cholernie tanich i cholernie smacznych hamburgerach [Tak, to ja jestem ten drugi nieznajomy który pochodzi z miasta ogarniętego korupcją - Sosnowca]
A mnie nie będzie, a no dlatego, ponieważ, że:
1. Nie chce mi się jechać przez pół polski dla kilku-godzinnego spotkania.
2. Brak kasy.
3. Brak czasu.
4. Brak chęci (czyt. leń)
Dobra. To na dzień dzisiejszy data spotkania zostaje ostatecznie ustalona na 28 czerwca. Do listy zostają dopisane alfabetycznie następujące osoby:
LISTA UZUPEŁNIANA NA BIEŻĄCO
chaos
icetique
jako
kothka
lazlow
mumol
pop
queue
sdr
tmster
tommypl
Jeśli ktoś jeszcze by reflektował, na spotkanie we wspomnianym dniu, proszę dopisywać się w temacie. Osoby które nie mogą przybyć nie muszą tego deklarować ;p
Jutro/pojutrze do sieci zawita okazjonalna stronka ze szczegółami i planem spotkania i spotkanie zostanie oficjalnie ogłoszone na większych forach scenowych, aby osoby z innych stron mogły do nas dołączyć W końcu jak powiedział tpl: "jak miting scenowy, to scenowy" - czy jakos tak ;p