Kochana Mamo
Dopłyneliśmy cali i zdrowi a na statku było dobre wyzywienie . Brat nazekal na salatke.
Gdy tylko postawiłem stope na wyspie , wiedziałem juz , ze nie jest to miejsce dla pieszych...
Postanowilem zdobyc jakis samochód , ale nie mogłem sie zdecydować czy po pierwsze
PRIMO czy po drugie PRIMO
Skusiła mnie jednak reklama telewizyjna wspanialej bryki na gaz. DILETTANTE posiadał
torebki powietrzne , gasnice , apteczke 2 doodatkowe opony zapasowe , skrzynkę z narzędziami ,
zestaw bryloczkow dla calej rodziny , zapalniczke , 2 calowy wyswietlacz pogody , zimowe wycieraczki
i 2 dodatkowe bateryjki do zdalnego pilota , jednak LASKI NA NIEGO NIE LECIALY ! To byl zly zakup ,
Mamo postaram sie odrobic jakos te pieniadze.
W sobote z bratem wybralismy sie na gielde samochodowa ogladalismy tam niemieckie
samochody FETZLER były bardzo drogie .
Nie przejmuj sie straconymi pieniedzmi , wlasnie zdobyłem dobra prace w lakierni samochodów .
Płaca mi dobrze . Tu ja na zdjeciu bede lakierowal TURISMO
Ostatnio z bratem jezdzimy takimi samymi samochodami , jak jakas mafia SENTINEL wygladamy .
Ale kobiety do nas lgna jak muchy to kupy . Tu w Ameryce lubi sie taki wyglad.To fura mlodszego
Ja mam takiego samego , tylko ja mam lepszy bo SENTINEL GTS .
Kupiłem fajny sweter dla wujka Miszy , ale jeszcze nie wiem czy mu go oddam.
MIasto jest bardzo duze i niebezpieczne , ale ja nie chodze tam gdzie jest niebezpiecznie.
musze juz konczyc bo umowilem sie z mila dziewczyna o imieniu Kiki .
Polubilabys ja , jest prawnikiem . Caluski z Ameryki wasz NIKOŚ
PS niedlugo napisze znowu i przysle zdjecia .
PS2 brat zlapal jakas dziwna chorobe i nie moze sikac .
ps3 pozdrowienia dla fanów GTA