p90 strzela jak desert eagle z prędkością uzi.Szybsze jest nawet od noża na kontakt (w COD4).Tak więc nawet początkujący gracz z p90 może pokonać tego najlepszego ,a jakby grali nią ci najlepsi to by w ogóle nikt by się nie pograł.
GTAfilms.com znam ,byłem tam użytkownikiem ,robiłem co miesięczne dotacje ,by strona przetrwała dłużej ,ale cóż.Nie ja wymyślałem nazwę tej naszej strony ,no i nie chce mi się już kłócić :p..
po 1. gtafilms.bee.pl o co kaman? (nie znam żadnej twojej strony p.t GTAfilms.)
po 2. jeśli jest muzyka z JJ to przypadkowo..:o (jeśli tak to sory ;/)
po 3. hmm ,inspirację z JJ ,jedyne co mi się kojarzy to ,to że jest jeden mądrzejszy ,drugi głupszy bohater. (JJ: Bruce i Mubutu w PM: Arnold i Eddie).
Po za tym to moja trzecia produkcja filmowa, jeszcze się uczę ;p
BTW. Wiem chyba dlaczego ,nie rozumiecie za tej "bardzo skomplikowanej" fabuły.Nie oglądaliście dwóch pierwszych odcinków.Krótki opis pierwszego ,jest w pierwszym poście.Piszę opis dlatego ,że on jest za bardzo banalny ,aby go oglądać.W końcu każdy na czymś się "óczy". ;p
Witam, chciałbym wam przedstawić film, film który w sumie jest idiotyczny, kretyński wręcz. Odcinek pierwszy to jest żenada, w pełni osiągnięte dno. W odcinku drugim czasem snuły się wizję Vegasa. Lecz teraz nadszedł nowy, lepszy, wydaje mi się ze śmieszniejszy Poor Milioners 3!
Jakość od biedy nadaję się do oglądania na pełnym ekranie.
Film jest na prawdę iditoczynie, można by powiedzieć kretyńsko nastawiony do świata, i to sprawia, ze warto go obejrzeć. Zapraszam!
Pozostałe odcinki znajdują się tutaj.
Krótki opis pierwszego odcinka:
Jeśli nie masz ochoty na oglądanie odcinka pierwszego podanych wcześniej powodów, z krótka ci go opiszę byś wiedział o co chodzi w odcinku 2.
Pewnej ciemnej nie słonecznej nocy, dobra ch*j z tym. Milioner uciekający przed goniącą go mafią, w sprawach pieniężnych rzecz jasna. Rozbił się zaledwie 15 metrów od tak zwanej bazy dwóch żulów. Milioner umarł na miejscu, a chciwi kloszardzi podwinęli majątek truposzczaka i zwinęli w siną dal.
Arnold i Eddie bo takie imiona przybrali nasi główni bohaterzy nie czekając kupili Blistę Compact, następnie kupili nowe ubrania (tzn.skiny) i dom (tzn.interior).
Tak jak w temacie ,poszukuje tej czcionki a widzę ,że w poniektórych miejscach na gtathegame została ona użyta ,możecie podać do niej link albo chociaż jej nazwę.
Chodzi o "Resume" , "OPTIONS" "BRIEF" "MAP" "STATS" itd...
Poor Milioners - Wydaje mi się ,że śmieszny film typu AKCJA - komedia.Odcinek 1 jest pierwszym moim takiego rodzaju filmu w sa-mp ,dlatego wyszedł kiczowato.Chciałem jeszcze raz go montować ,ale nieszczęśliwy zbieg okoliczności spowodował format dysku ,więc musi zostać taki jaki jest.Myślę ,że odc.2 wyszedł już lepiej ,więcej camhacka i montażu (nie wiem czy dodawanie napisów w Vegasie można nazwać montażem.)
Proszę o ostre oceny i wytykanie czego się tylko da ,bo chce naprawić błędy ,by nie robić ich w następnych odcinkach.
Obecnie forum przegląda 192 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 192 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami