OpenTunnels Mod to bardzo głośny temat ostatnio, więc pomyślałem żeby podyskutować o nim. W sumie, wydawałoby się, że jest to już zupełnie nowa, nieoficjalna część xD. Oprócz nowej mapy, Jamsza chce wprowadzić nową stację radiową ze swoją muzyką. Ktoś też coś wspominał o nowym misjach, więcej modeli, itp. Było też coś o tym, że całe OTM to nie tylko Liberty City Hills a jeszcze inne tereny. Jakoś mam wrażenie, że kroi się zupełnie nowe, choć nieoficjalne, i tak ***iste GTA. Pozdro dla Jamszy! A wy, co o tym sądzicie? Co chcielibyście ujrzeć? Jak to wam się podoba? Dyskutujmy...
Posprzątałem i otworzyłem. Oj chłopcy, chłopcy. Wy to jak dzieci, tylko założyć Wam temat i jedziecie. Nie chcę tu takiej atmosfery. Jest temat - rozmawiamy (no chyba, że jest naprawdę do d..., ale ten wygląda na normalny). To, że jest temat na _Z to nie znaczy, że zaraz każdy ma sie rejestrować, bo tylko tam można o tym rozmawiać. Jak Kaczyński wymienia ministrów to nawija o tym każda stacja, a nie tylko jedna. Skoro nigdzie poza GF nie można rozmawiać o OTM, to lepiej na GTAForums też niech nikt nie pisze. W końcu po co się chwalić, to przecież nic wielkiego. Nieprawda. Ten mod jest CZYMŚ i warto, żeby wiedziała o nim jak największa rzesza ludzi - również ci, którzy na _Z nie zaglądają. I Jamsza wcale nie musi pisać u nas. Wytarczy, że o czasu do czasu jakiś nius ożywi wątek i też będzie miło. Temat pozostaje otwarty. I tylko tu rozmawiamy o tym modzie. Wkrótce wrzucę na site jakieś nowe wiadomości. @Willy: rzeczywiście trochę wchodzisz w d... W porównaniu do Jamszy nie zrobiłem nic, więc nie ma co hałasować. Ale topic OK :>
devilish napisał: No, a co ma robic jak na GTG po nim jada? =]
Ja nic raczej nie poradzę ;p
Co do modów, to fakt. Sam nie przepadam za modyfikowaniem GTA, jakoś lubię to co zrobili programiści R* i nie czuję potrzeby ulepszania tego na siłę. Jednak OTM ma szansę być czymś innym. Niby zwykły mod, a niezwykły Kto zrobił do tej pory coś co mogłoby się równać z pracą Jamszy (no nie licząc GTA Liberty City :p )? On tworzy jakby pełnoprawną czwartą wyspę To nie jest juz tylko goła mapa z paroma krzaczkami i masą dróg. Całość jest pięknie połączona z resztą Liberty. W modzie zobaczymy całe miasteczko, lotnisko, mosty, sieć tuneli (to chyba najważniejsze). Samochody i przechodnie będą poruszali się po ulicach tak jak na pozostałych wyspach. Dzisiaj wyczytałem, że pojawi się też prawdopodobnie dodatkowa stacja metra. Także jest na co czekać.
Zamysłem autora jest uczynienie z tego modu jakoby przedłużenia gry. Swego rodzaju paczki, którą można doinstalować do gry i traktować jak integralną część GTA3, tak jakby była tam od początku. To dopiero coś. Zainteresowanie ze strony obcokrajowców świadczy tylko o tym, że OTM jest naprawdę czymś wielkim i wartym uwagi. My powinniśmy się tylko cieszyć, bo to pierwsza od lat poważna, polska produkcja, która nie zakończy żywota przed premierą.
no ok. jak mamy dyskutować to dyskutujemy ;o
tylko w tą polską produkcję wierzę na całej scenie.
zapowiada się ***iście.
i mam nadzieję, że takie to będzie
pozdrawiam!
Obecnie forum przegląda 43 gości oraz 0 z 6676 zarejestrowanych użytkowników Razem: 43 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami