Niewiem czemu ale w grze GTASA nie posiadam tego pliku a chciałym se wgrać parę aut. Próbowałem instalację minimalną i pełną i dupa. Może byłby ktoś tak miły i przesłaby mi plik gta3.dir od San Andreas. Będę bardzo wdzięczny.
Plik gta3.dir jest listą plików zawartych w gta3,img. Dodając pliki pierw one lądują w dir, a po przebudowaniu archiwum w img. Tak bynajmniej mi się wydaje.
Nie rozumiem po co ci plik gta3.dir do wgrywania pojazdów...
Otwierasz gta3.img, dodajesz pliki, dajesz rebuild archive i masz.
Wygodniej będzie jednak jak zaopatrzysz się w program GTA Parking.
Ale... jak chcę otworzyć gta3.img to mi wyskakuje coś takiego: Unable to find DIR file! [H:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\models\gta3.dir.
A tam tego pliku nie ma. do cutscene.img też nie ma, do żadnego nie ma. A jak chce spróbować przebudować to wszyatko jest niedostępne.
no przecież pisze ze do zadnego niemam, a jesli nikt tego pliku nie ma to czemu mi wyskakuje? Zrobilem cos takiego na próbe, wziąłem plik gta3.dir z vice city i wkleiłem tam do GTASA, otworzyło się ale czytał pliki z VC choć już VC nie miałem wgrane. A jak zrobile pusty dokument tekstowy to owtorzyło się ale plik .img był pusty :(
Weź przeinstaluj to gta, bo masz jakis dziwny problem. Gta3.dir do żadnego moda nie powinien być potrzebny, bo wszystkie pliki modeli i tekstur są w pliku gta3.img. Co zmienia ten mod tak w ogóle?
wydaje mi się, ryder, że otwierasz to starym img toolem. A nawet jeśli sądzisz, że powinien automatycznie otwierać się nowszym, to i tak starszy (od vc lub III) go otworzy. ściągnij img toola 2.0 i przenieś .img do tego programu. może pomoże :)
Obecnie forum przegląda 68 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 68 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami