Nie grał, nie wie, pisze w trzeciej osobie. Coś pominąłem?
Ażeszty, szkoda, że to exlusive na PS3. Pamiętam jak przechodziłem demko Loco Roco na PSP chyba z pięć razy. : )))))
Naprawdę gra, która fabułą i innowacjami jakie zostały w nią wprowadzone pożera wszystko. A muzyki nie da się zapomnieć:
http://www.youtube.com/watch?v=xWQHgIJEk2s&mode=related&search=
Loco Roco > gość, który uważa, że ta gra jest dla 5 latków.
wersja flashowa troche zwiesza co nieco zaniza ogolne wrazenie, ale tak czy inaczej gierka wydaje sie calkiem sympatyczna, zwlaszcza tematem i grafika ;p
Dlaczego w trzeciej? Bo w to nie gram i nigdy nie zagram z powodów:
a) nie mam psp ani ps3
b) nie podoba mi sie wygląd (co to paint?:P)
Racja nie grałem w to nigdy. Włączyłem tylko tę wersje flash'ową i ta grafika i dźwięk odrazu mnie odrzuciła.
Jakiś plastelinowy grubas z uśmiechniętą miną, zmienia swoje kształty i toczy się, pokonując najbardziej zwariowane poziomy, a wszystko to w bajecznie kolorowej grafice:P
Ta gra wygląda jakby była zrobiona dla pięcio-latków imo.
Napewno to nie jest gra dla której kupiłbym wyżej wymienione konsole.
Nie mówie żeby odrazu grać w Manhunta. Dla mnie dlatego, że nie grałem w to, ta gra wygląda na znacznie młodszy przedział wiekowy. Sorry jeżeli kogoś to uraziło.
o ja. dorosły się znalazł.
daan no pewnie, lepsze są niggazy o/ źą ftw?
po prostu nie grałeś, nie wypowiadaj się
gdybyś grał poznał byś piękno tej gry.
a tak to ***nia.
sicilian-> jeszcze nie mam. kupie dla tej gry, locoroco > gta
rp: 8322 skąd: England
Temat nie nazywa się "Dobre rzeczy o Buu Buu Cocoreccho! byLocoRoco" tylko "Buu Buu Cocoreccho! byLocoRoco"... także można wypowiadać się (kulturalnie) negatywnie...
Nie róbcie problemów... ja grałem w LR i gameplay jest ok, ale nie mam ochoty grać w to więcej... może sporadycznie raz na jakiś czas. Ale grafika jest cute ^^
e tam metzen ***lisz ;d nie no faktycznie gra calkiem fajna jest... na poczatku mialem zdanie negatywne o tej grze bo wydawalo mi sie ze ta gra to najzwyczajniejsza platformowka 2d, a jak sie pozniej okazalo, w rzeczywistosci ma innowacyjne sterowanie ktore bardzo mi sie spodobalo... ***a kiedy zrobia emulator psp
:D:D LocoRoco ^_^
Kto nie grał niech nie krytykuje. To małe gówienko tak wciąga i poraża klimatem...
Jeszcze wersja na PC mogła by być ;>
Nie jestem "szczęśliwym posiadaczem PeeStrzy"