Witam, mam problem już na początku z misjami gdzie trzeba dostarczyć sprzęt muzyczny i ukraść 3 paczki. Zacznę od pierwszej - dojeżdżam na plaże i gadam z dj-ką. Noi w solucji kazali odpowiadać pozytywnie to biorę Y. Coś tam odpowie i na tym się kończy. Pisało też, żeby odpowiadać strzałką w lewo czy tam w prawo, też nie działa :(
Drugi problem tak jak ja mam wziąść te paczki? Wiem już jak chodzić żeby nie obudzić, ale jak dochodzę do paczki to albo na niej stanę albo coś u nie wiem jak ją na siebie załadować, bardzo proszę o pomoc :)
Jeżeli chodzi o tańczenie na plaży, to odpowiedzi 'y' - yes (pozytywnie) 'n' - no (negatywnie). A strzałkami się tańczy, a nie odpowiada. nie do końca rozumiem problem. Jeśli naprawdę nic się nie dzieje po dwóch pozytywnych odpowiedziach, to to raczej jakiś bug.
Hmm, tzn raz odpowiem yes i no ona coś odpowie a jak drugi raz napiszę "yes" to nic się nie dzieje, a nie wiesz może jeszcze jak wziść te skrzynki, przy misji invasion home?
przeciez ci napisal ze aby takowa zabrac nalezy wcisnac enter lub [F]. a co do misji z vanem muzycznym to musisz wciskac y dopoki nic sie nie stanie lol
Tak swoją drogą, to fajnie by było grać i rozumieć przy okazji dialogi...
Wiem, że przed niektórymi odkryję teraz nieprawdopodobną prawdę (no pun intended), ale to czasem pomaga : o
ogolnie to angielski slabo rozumiem sluchowo, wole napisy (bo wszystko co umiem po angielsku zawdzieczam tibii, a jak powszechnie wiadomo w tibii nie ma jakichkolwiek dzwiekow ;d), ale w gta sa calkiem sporo rozumialem z dialogow, takze wiedzialem np ze wu zi mu jest slepy bo wyznal nam to w jednym z przerywnikow filmowych. faktycznie, ciezko jest grac nie rozumiejac polecen czy tez podpowiedzi wyswietlanych w niektorych momentach gry, tym bardziej zwazajac na misje w ktorych graficznie nie wszystko jest przekazane...
hmm, a loth mówi, że na ps'ssie jest tak:
"Jak zbierzesz już 4.000 punktów, wsiądź do pojazdu i odstaw do wyznaczonego garażu." (tekst wzięty z solucji gtg)
Słuchaj co do paczek: jeżeli grasz na PC wciśnij alt (gdy trzymasz paczkę) i strzałkę do góry, a potem wyjdz z paczką z mieszkania , podejdz do vana i naciśnij F lub Enter (jeżeli masz inaczej naciśnij przycisk którym wsiadzasz do wozu) i tak 5 czy 6 razy .
+++ EDIT (07.07.2007 23:22):
a i jeszcze jedno (sry za double posta) też z dj-ką tak mqm i w tym momencie w którym ty masz problem naciskałem ciągle y (gdy do niej podzeszłem) gdy ci wejdzie to czeka cie to samo co w misji cesar vialpando tylko tym razem to tańczy carl (naciskaj strzałki w momencie gdy strzałka leciutko wychodzi za kółko)
w tej misji z paczkami to jak weźmiesz paczkę enterem to najlepiej kucnij o ile się nie mylę przyciskiem c. i powoli idź w kierunku drzwi a potem przy vanie daj enter .