Witam mam problem.W grze nieslyszalne są odgłosy samochodów strzalow itp a muzyke slychac i nie wiem co jest grane.Moja karta to Realtek AC'97 zintegrowana GIGABYTE 915PL prosze pomóżcie
+++ EDIT (07.06.2007 18:25):
sterowniki zainstalowalem najnowsze i dalej to samo
+++ EDIT (07.06.2007 18:26):
sterowniki zaistalowalem najnowsze i dalej to samo pomozcie
ja miałem, tak, że słyszałem muzykę w radio, ale nie słyszałem dzwięków miasta, odgłosów strzałów, ale potem dzwięki same się włączyły, więc możliwe, że to przejściowe jest
Musisz zainstalować patcha 1.1 i powinno pomóc. Mój kolega ma podobną karte dźwiękową i też nie słyszał niektórych dźwięków. Zainstalowanie najnowszych sterowników nic nie daje. (kolejny przykład dopracowania "wspaniałego" San Andreas)
rp: 21285 skąd: Warszawa
ja miałem taką samą sytuacje, ale u mnie to nawet 2 reinstale nie pomagały... po zainstalowaniu patcha, o którym już wspomniał daan wszystko było ok...
kresek: (co do pierwszej części) może jeszcze dodasz że od takich wersji bedzie miał wirusy na kompie, ale żeś sie wykazał wiedzą... za takie posty powinni banować
1.Niema głosu tylko w grze czy w całym kompie .
2.czasami tak jest
3moze gra jest żle zainstalowana,lub porysowana plytkę zainstalowałs
4jak gara sie tnie to masz za małe parametry na nia ,jak sie tnie to casami błąd muzyki jest
5 .jak teraz zaczełes graćw gta to zainstaluj ja jeszcze raz [[[[[najpierw sprawdz czy jest porysowana bo jak usuniesz i bendzie porysowana to raczej nie zainstalujesz jej jeszcze raz ]]]]]