Spotkało mnie dziwne zdarzenie.Jadę do Exportu z samochodem za 95.000.odstawiam auto wychodzę z dźwigu patrzę a tu stoi jeden z OGF.mogę w niego wejść. On rusza ustami i gada ale nie żyje.Bo jak na niego celuje to ma pasek życia na szaro.mało tego. gdy w niego strzelam to leci mu krew ale nic się nie dzieje. mogę go nawet podpalić a on się nie porusza.No więc pojechałem do garażu w San Fierro żeby zapisać grę. Patrz ę po za pisie gry a ten koleś jest przed garażem.nawet jadąc do Exportu i teraz do garażu nie wsiadał.nie mam pojęcia dlaczego ten duch krąży za CJ.nie używam kodów.Dlaczego takie coś się dzieje?czy ktoś mi moze to wyjaśnić?I jeszcze jedno.jak do niego podeszłem z aparatem to pisało coś tam po angielsku i żebym nacisną TAB.jak nacisnąłęm to patrzyłęm wzrokiem tego gościa a chodziłęm CJ.i zrobiłem sobie zdjęcie!!!Mam je w obrazach więc mogę komuś przesłać na gg.
proszę o odpowiedź
lubie_gta napisał: I jeszcze jedno.jak do niego podeszłem z aparatem to pisało coś tam po angielsku i żebym nacisną TAB.jak nacisnąłęm to patrzyłęm wzrokiem tego gościa a chodziłęm CJ.i zrobiłem sobie zdjęcie!!!
To jest normalne. Tak sie dzieje kiedy z rekrutujesz sobie członka gangu, wtedy może ci robić zdjęcia. Pewnie wpisałeś kod SJMAHPE, z rekrutowałeś tego gościa i za tobą łazi. Zrób screena tego faceta a nie CJ, (klawisz Print Screen SysRq i później wklejasz do Painta i wrzucasz tu)
hehe, ciekawe. zapodaj różne screeny na imageshack i wrzuc na forum. chętnie pooglądamy. zrób screen tego gościa, jak w niego celujesz, jak przez niego przechodzisz, kiedy wyświetla sie komunikat z 'tabem', jak robisz zdjęcie tym gościem (żeby na ekranie było widać cj'a w obiektywie).
pamietaj - dowody przede wszystkim.
ps. nieważne, że nie używasz kodów. moze masz jakieś mody? to jest napewno CZYSTE gta?
screnny wyśle komuś na gg5805011 a on je tu wklei. A mnie to dziwi że on się poprostu pojawia za mną po zapisaniu gry i tak nagle.stoi nie rusza sie tylko ustami, i wyraźnie słyszę jak coś mówi do CJ.podpalę go i zrobię zdjęcie.a o co chodzi z tym pytaniem czy to czyste GTA?
lubie_gta napisał: wiem.To duch tego brata CJ co zginął i teraz mnie prześładuje.bo gdy wyjechałęm na 5 lat do Liberty city on zginął i teraz nie da mi spokoju.
Oo to żart mam nadzieję...
lubie_gta wchodzisz tu http://imageshack.us/
klikasz przeglądaj, wybierasz plik i Host It, czekasz chwilę, jak sie zuploaduje to kopiujesz ostatni link na forum.
rp: 21709 skąd: Warszawa
Lubie_GTA napisał: wiem.To duch tego brata CJ co zginął i teraz mnie prześładuje.bo gdy wyjechałęm na 5 lat do Liberty city on zginął i teraz nie da mi spokoju.
Lubie_GTA napisał: wiem.To duch tego brata CJ co zginął i teraz mnie prześładuje.bo gdy wyjechałęm na 5 lat do Liberty city on zginął i teraz nie da mi spokoju.
Lawl.
A sprawa dosc interesujaca. Ale nie wierze w to poki nie zobacze screenow...