lothronik ***a oddaj mi moje doughz p***, hahaha moge cie jechac bo nie masz admina, [CrayFish - kilka niepotrzebnych przekleństw] ;d
//by CrayFish - Oj chyba nie możesz... Nie przeginaj!
//by me - Oj chyba mogę... Nie przeginaj (z edytowaniem cudzych postow)!
rzylka -> zal mi ciebie. ;/
a co do sprawy z lothronikiem, to mnie to calkowicie ***. : ) z tymze teraz na cartelu nikt nie bedzie mogl niusow pisac, bo on ma zabojcze tempo. :P
Z tego co wiem, to raczej sdr go wyrzucił, a nie on odszedł. Zgodziłem się na to, bo lothronik jest po prostu nałogowym pisaczem newsów i coś musi robić. A to, że się pogodzą to nie wiem czy jest pewne. I coś do sdr-a: nie chcę żebyś się przez tą całą sytuację na mnie obraził. :(
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
Jak tak teraz wszystko czytam to widać, że sami robicie wielki szum. Gdybym był świadkiem sytuacji na tym trenie (bo nadal nie wiem o co chodzi) może bym coś powiedział, a tak pisze zbędnego posta. To jest jego decyzja i ja bym się nie wtrącał. Jak ktoś gdzieś dostanie bana też robicie taki szum ? Trzeba to uszanować, i szkoda bo GTG nie będzie takie same.
no wiesz, moj post przy odpowiedniej interpretacji znaczy dokladnie to samo co twoj, ale ja wolalem byc oryginalny, w przeciwienstwie do ciebie, i nie pisac 10 takiego samego posta
ha, ***a. lothronik faktycznie okazał się pi*ą, ale nie znacie powodów, dla których zrobił to, co zrobił i napisał to, co napisał.
więc bez przesady z tymi obelgami i wyzwiskami. Ja też jestem rozczarowany, ale najwyraźniej miał niezły motyw.
Chociaż znając Marcina...
eee.. ale z was nie lepsi.. zachowuje się jak hieny.. ledwo co lothornik przestał być adminem a już po nim wszyscy jadą ;/ Tak jakby zemsta za jego adminowskie działania ... ale adminem był raczej dobrym, więc nie wiem o co chodzi
Odwalcie sie od lothronika ;o
Pożarł się z sdr'em - jego sprawa. Chce przejść na inną stronę - jego sprawa! Sdr go ***ał - ich sprawa ;]
Lubię GTG i sdr'a, ale syf na tej stronie istotnie jest, ale tylko w postaci użytkowników (temat "CZITY" - autor żałosny, ale odpowiedzi jeszcze bardziej).
A HTML GTACartel wygląda jak kupa O.o Autorzy mają pojęcie o XHTML, CSS czy coś? Może drobna optymalizacja, hę? Strona rwie się u mnie na Core 2 Duo 2ghz, ale z takim kodem to niedziwne ;x
Wicko napisał: ale syf na tej stronie istotnie jest, ale tylko w postaci użytkowników (temat "CZITY" - autor żałosny, ale odpowiedzi jeszcze bardziej).
ci co zakładają takie tematy to nie userzy, tylko użyszkodnicy - popularne na scenie gta od premiery SA ;p odpowiedzi też standardowe, jak na każdej innej stronie w podobnych tematach. całe szczęście że my tego syfu nie mamy jeszcze tyle co było np. na _Z we wspomnianym czasie...