To prawda? Podobno ma wyjść trailer, ale jakoś nie widać ;/ Fajnie by było pograć w takie gta Znalazłem także małe info: Oprócz zmiany aut i uszkodzeń, jest także tryb zwalniający (bullet) z kamerką pokazująca wypadek.
rp: 7452 skąd: Małdyty City
No niby ***ostwo. Też w to nie wierzę, ale chyba ktoś na prawdę zaczął się za to brać bo na okładce, którą dałeś w tle widać zniszczony trochę inaczej niż normalnie samochód w GTA.
Kumpel powiedział, ze na prawde tak sie rozwalają, a trailer to niewiem, może podróbka (ten mod jest dostepny na niektórych źródłach :P) !! Zobaczymy co bedzie jutro....
Cytat: Hehe, niestety wersja beta jest dostępna tylko dla wybranych..
Jeżeli jesteś tym 'wybranym' to zapewne masz już moda, więc zapuść jakieś screen z gameplay'u
Dziwne niby taki mod z okładką i w ogóle a nawet strony nie mają ; <
Edit:
Coś mi to fake modem śmierdzi. A więc wyjaśniam:
Okładka - jeżeli nie jest to fake, to mod byłby do pobrania, więc po co okładka? Kto sprzedaje mody?
Modowane auta - dla efektu
Wypadki - Po wpisaniu kodu JCNRUAD, kiedy wjedziemy w inny pojazd on wybucha a przy okazji my (tak jak na filmiku)
Pierwsza scena filmiku - efekt dodany przez jakiś program do montażu + przybliżenia dające efekt 'bullet' podczas wypadków
Druga scena filmiku - Nie jestem pewien ale chyba nie ma głównego bohatera w samochodzie - użycie CamHack'a i chyba przycisk End.
Inaczej zniszczone auta - jeżeli pobierzemy sobie auto jest to możliwe
Celowe przybliżenie programem do montażu, dające efekt 'ucięcia" Hud'u i mapki.
Cytat: (ten mod jest dostepny na niektórych źródłach :P)
Wiesz, że jest dostępny, dajesz screeny a moda nie masz...
Trailer to podróbka, mod jest dostępny, ale tak jak mówiłem, tylko dla wybranych( a ja nim nie jestem) screeny mam tylko od kumpla, ktory zostal testerem, jak chcecie to moge poprosic o video... chociaz to i tak niema sensu, nie potrzebnie mowilem o tym modzie, najlepiej by bylo, zeby zapodac info po zakonczeniu testów, a ten Coming Soon to zapewne tylko przyblizony czas wydania.
+++ EDIT (13.04.2007 17:46):
Wystarczy wypakować pliki do folderu z grą i dokładnie przeczytajcie terms of use!!
http://depositfiles.com/files/771916 [9,2 mb, po rozpakowaniu 21mb].