Mimo, że trwa tylko kilka minut, to mój pierwszy film fabularny, o którym mogę powiedzieć, że jest taki, jak chciałem żeby był. Przedstawia on krótki epizod z życia mężczyzny, który pewnego dnia dowiaduje się, że jest nałogowcem oraz że istnieje tylko jedna droga wyjścia z uzależnienia. Film w zamyśle miał być czarną komedią i chyba w gruncie rzeczy do tego gatunku jest mu najbliżej.
Ogólnie rzecz biorąc nie jest to kino najwyższych lotów, bardziej obiekt doświadczalny, na którym po raz pierwszy pracowałem z takimi narzędziami jak SA CamHack, San An Studios czy Sony Vegas i cóż, trochę już umiem, ale jeszcze więcej dopiero przede mną ;]
Głosy postaciom podłożyłem w języku angielskim, bo chcę go zamieścić na jeszcze kilku innych serwisach, jednak na GV jest już wersja z polskimi napisami.
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
Nie no wykonanie jest po prostu słodkie i świetne, ale mam jedno wielkie pytanie. Jakie jest przesłanie tego filmu. Przecież w Polsce nie ma problemu otyłości smiley
Scenariusz napisany z głową. Brak zbędnych dupereli. Wersja EN jest extra musze zobaczyć jeszcze Polską.
Musze przyznać, że gdybyś złapał się za coś poważniejszego byłbyś poważnym konkurentem dla autorów filmów takich jak Black Projekt czy Strange Story.
Montaż
Nic dodać nic ująć
8/10 bo te przesłanie mnie razi
Obecnie forum przegląda 200 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 200 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami