W lasach niedaleko San Fierro (w rzeczywistości Los antos) w tajemniczych okolicznościach ginie młody chłopak. Świadkowie zeznają, że widzieli dziwną istotę, która z wściekłością rzuciła się na chłopca i rozszarpała go na strzępy. Wezwane na miejsce zdarzenia Biuro Dochodzeń i Badań Naukowych odrazu rozpoczyna śledztwo. Naukowcy nie przypuszczają jeszcze jakie przeszkody staną im na drodze do poznania szokującej prawdy...
Świetnie dobrana muzyka, wartka i nieprzewidywalna akcja to główne walory tego filmu, który najlepiej oglądać wieczorem z podgłośnionym dźwiękiem. Film powstał na kanwie popularnego serialu prod. USA-Kanada "PSI FACTOR Chronicles of paranormal"
(pol. Czynnik PSI Kroniki paranormalne).
"PSI to grecka litera, używamy jej najczęsciej do oznaczania wszelkich niewyjaśnionych, paranormalnych zjawisk
i fenomenów, których nie sposób logicznie wyjaśnić" Dan Aykroyd
Uwaga: Film z polskim lektorem (IVONA)
Film w rozdzielczości 320x240 ale ładnie wygląda nawet na całym ekranie, co sam sprawdziłem.
Życzę miłego oglądania i proszę o komentarze.
Pozdrawiam
Producent, Scenarzysta, Reżyser, Aktor i cała ekipa w jednym smiley
Sorry ze nie zawarlem tego w linku, ale poprosty wkleiłem ten post XD chce dać duży rozgłos filmowi, bo sie napracowałem. Pomóżcie mi i mówcie o tym filmie innym jeśli uważacie że jest dobry
rp: 18079 skąd: Vice City
Ja się spytam o pewną rzecz, mianowicie o prawa autorskie utworów, które wykorzystałeś w tych odcinkach. Czy miałeś pozwolenie na ich wykorzystanie? (A także fragmentów z serialu PSI Factor ?)
Kedzior napisał: Ja się spytam o pewną rzecz, mianowicie o prawa autorskie utworów, które wykorzystałeś w tych odcinkach. Czy miałeś pozwolenie na ich wykorzystanie? (A także fragmentów z serialu PSI Factor ?)
Nie musze mieć takowych, jeśli nie czerpię zysków ani nie tworzę filmów w celach komercyjnych. Poza tym do TAKICH operacji nabyłem prawa z dniem w którym stałem się posiadaczem płyty z soundtrackiem z serialu 24 godziny jak i płytki z "PSI Factor", które mogę okazać wraz z dowdem zakupu. Gdybym chciał wystawic ten film jako źródło dochodów wtedy musiałbym pytać.
Pozdrawiam.
to jest chyba legalne, bo on nie czerpie jakichkolwiek korzysci majatkowych ze swojego filmu, jak przypuszczam zrobionego tylko i wylacznie dzieki zamilowaniu do tego typu produkcji... co do filmu - jest dobrze...
Part1:
Przypominam sobie taki motyw z Essential: X-Men.
Ktoś chce zniszczyć świat, ma do tego środki, stawia ultimatum przywódcom pańśtw, a Avengers stwierdzają, że nie mają teraz czasu i to X-Men powinni się tym zająć.
Podobne motywy zauważam tutaj - 2ch agentów nie chce zbadać chaty, bo tam śmierdzi? No błagam ; ]
Fajny motyw z potworem, naprawdę dobra robota -> Użycie termowizji jak u jakiegoś Predatora :x
Czołówka była by genialna, gdyby nie włączony hud w jednym momencie. Kilka ujęć fajnych, tekst z niedźwiedziem na haju nawet elo i fajny klimat pod koniec zbudowałeś : P
Syntezator mowy to porażka, wolałbym z napisami, no ale nic :X
Ogólnie: Dobra robota, ale kilka takich denerwujacych ***l bylo : p
Oby tak dalej.
Wow, naprawde swietne! Fantastyczny pomysl i realizacja. Mysle, ze jedynym problemem tego filmu byl lektor ;p Chwilami chcialo sie wyciszyc glosniki. Mimo to chcialbym obejrzec drugi odcinek (najlepiej z napisami).
No, no... Gratki. Filmik bardzo fajny.
W 3 częsci złapałem styka jak mu nie chciał zapalić samochód i sie zrobił czarny obraz, on odpalił fume a tam to cuś xD.