rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Jak myślice czy warto kupić VC na PS2, gdy w marcu wychodzi VCS?? Otóż posiadam na Playstation 2 wszystkie części GTA oprócz GTA Vice City. Ale nie weim czy ją kupić gdyż na
pc grałem w Vice bezprzerwy 3 lata. Więc co o tym sądzicie brać GTA Vice City Stories jak wyjdzie czy stare GTA Vice City do dopełnienia kolekcji??
Racja, zresztą stare VC znam na pamięć i to by była strata kasy. Vice City Stories to będzie najwspanialsza gra na świecie (Powrót do starych klimatów). Ciekawe kiedy będą pierwsze zapowiedzi
Ołłł... Grand Theft Auto Vice City Stories na PS2 będzie hitem. Powrót do Pięknego słonecznego Vice City, Zachody słońca, piękne samochody i plaże. Wspaniała muzyka lat 80 (Flash FM) mimo iż jest jej mniej niż w vc. Może grając w tą gre zapomne o pierwotnym VC i nie będzie ciągneło mnie na zakup jej. Zapowiada się 8 cud świata na konsole.....
Złudzenie. W dziale muzyka z VC poza muzyką są dodane listy rozmów, reklam, wejściowek i jakies plytki z najwiekszymi hitami. Po odjeciu tego calego syfu zostaje raczej mniej muzyki niz w VCS - A nawet jesli nie, to roznica jakości na korzysc vcs jest o g r o m n a.
I sprobuj mi powiedziec, ze nie podniecasz sie kazdym nowy gta ;f
W każdym razie nie aż tak, żeby trzeba było znać obie. Nie załapie się może kilku nieistotnych dla fabuly tekstow, ale to wszystko. (Mowa tu glownie o odniesieniach do początku VC)
rp: 5557 skąd: Kraków
polecam kupić VC na PS2 bo nowa już kosztuje od 40 zł a używana 30 , jak wiadomo VC to najlepsza gierka z serii GTA ponadto wersja PS2 moim zdaniem posiada lepszą grafike (bardziej klimatyczną) od wersji pecetowej
Z tym , że ktoś powiedział że VCS to najlepsza gierka to bym się kłócił. Osobiście gdybym miał wybierać - VCS czy VC , to bym wybrał VC.