rp: 21285 skąd: Warszawa
Poniżej zamieszczam parę moich prac wykonanych w ostatnim czasie... Prosiłbym raczej o jakieś rady, co byście zmienili a nie posty typu "ALE GÓWNO".. A więc do dzieła...
no cóż mi się najbardziej podoba 1 i 3 praca. Po prostu lubie takie cosie Co do prac 2 i 4 to ja jakoś nie przepadam za mieczami świetlnymi. A covger NFS'a fajny, tylko nie w moim typie. Ogólnie dobre prace
no wiec tak... pierwsza praca fajna, tylko wedlug mnie lepiej by bylo z bardziej ciemnymi kolorami, moze cos w odcieniach szarosci lub brazu... druga praca to jest po prostu zabawa programem graficznym. raczej sie tego ocenic nie da, bo nic takiego wartosciowego czy cos tam nie ma. po prostu rob takie prace, aby nabierac wprawy w poslugiwaniu sie edytorem grafiki... to samo tyczy sie trzeciej pracy. tam chyba tylko sa zdjete kolory i rozmazanie - rob takie prace, aby nabierac praktyki. czwarta to klejek zdjec + ladnie ocieniowane logo Most Wanted. ostatnia praca jest ladnie wykonane, ladne efekty itd. no ostatnia mi sie po prostu nawet podoba :)
Praca 1: ***ista
Praca 2: może trochę więcej czerwonego daj...
Praca 3: fajna
Praca 4: byłoby 10/10, gdyby nie wybrane samochody. możesz też do jakiegoś dodać rozmycie, takie jak przy dużej prędkości
w sumie obydwie tapety to to samo, roznia sie tylko wielkoscia czcionki. wersja większa jak dla mnie lepsza. mógłbyś pokombinować przy tej tapetce z kontrastujacymi kolorami i zrobic tapetke a'la matrix. ogolnie pozytywnie. widac kroki w dobra strone, a przeciez to liczy sie przede wszystkim :)
Nie będę teraz oceniać wszystkich prac pokoleui, napisze tylko tyle ze jesteś na naprawdę dobrej drodze do extra prac. Nie napisze ze te są super itp, bo jeszcze troche do takiej oceny brakuje ale oby tak dalej i bedzie git
miodzio. teraz pokombinuj jeszcze coś z tym elementem na środku. mozesz go ściemnic, dać w niego jakiś obrazek, zamazać, wyteksturować... spróbuj coś :)
Obecnie forum przegląda 46 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 46 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami