rp: 21709 skąd: Warszawa
Tak, tak - i bardzo się z tego powodu cieszę. Nie będę dużo gadał, oglądajcie:
Ciężarówka, od której wszystko się zaczęło. ;x
Po prostu Playstation 3.
Gwiazda dzisiejszego dnia.
Sixaxisy. Pady oczywiście są bezprzewodowe, jednak tutaj zostały podłączone do konsolki, pewnie z obawy przed kradzieżą. ^_^
FORMULA ONE: Championship Edition.
FORMULA ONE: Championship Edition, w tle Ridge Racer 7.
Resistance: Fall of Man.
Olbrzymich rozmiarów TV, a na nim Motorstorm.
Genji: Days of Blade.
Time out.
Wrażenia? Miażdżące. Ten pokaz tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że warto wydać pieniążki na tę konsolę. Efekty towarzyszące grom i oprawa audio-video zwala z nóg. Jejku, zakochałem się w tym sprzęcie.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... MASAKRA!!AŻ CHCE SIĘ KUPIĆ(NAPRAWDE)TYLKO Z KĄD KASE Z KOŁOWAĆ NA TV I KONSOLE ?? =[ xD MUSZE TO MIEĆ!! jasny gwint!równiez sie zakochalem w tym cacku xDDDDD
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
Żyłkaa napisał: a to sa jakies limity w siedzeniu w srodku ze np po 15 minutach wyganiaja czy mozesz sobie siedziec od 10 do 21 codziennie?;d
Nie. Były 15-minutowe sesje, po 10 osób każda. Stanowisk było akurat, więc każdy mógł zagrać. I dobrze, że tak robili, bo jakby wchodził więcej to nie każdy mógłby się bawić, poza tym i tak przestrzeń jest ograniczona. A chętnych było wcale nie tak mało. ;)
Goljan napisał: A jest jakiś wykres miast, które odwiedzi ta ciężaróweczka?
Na razie nie wiadomo, ale jak jest napisane w informacji, do której podałem link wyżej:
Sony napisał: Przygotowujemy ponad 2 miesięczny 'tour' po całej Polsce, dzięki któremu gracze będą mogli sprawdzić tytuły startowe dla PS3 oraz zobaczyć przedpremierowo gry, które pojawią się w dalszej części 2007r.
Myślę więc, że przez 2 miesiące zdążą oblecieć sporą część Polski - to też zależy na ile będą się zatrzymywali, ale myślę, że chodzi głównie o to, aby przekonać jak największą liczbę ludzi. Jak pojawi się szczegółowa lista, to dam ją tutaj. Ale sądzę, że ciężarówka w Krakowie na pewno zawita. :p
Do Nowego Sącza masz HAMIE przyjechać!!DO SĄCZA!!!!!do Krakowa nie chce mi sie jechac o_0 CIĘŻARÓWKA!SŁYSZYSZ!!DO SĄCZA MASZ PRZYJECHaĆ(wtedy JA ,tmsteri JaKo sobie lukniemy hihiih xD)więc lepiej przyjedz!
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
rp: 14369 skąd: Nowy Sącz
Spoko, mtz. W sumie racja, ale ja kocham swoje miasto.
"tam nic nie ma" - nie no, ja jestem. Poza tym, stąd wyjedziesz w większość polskich gór, ale nie wiem czy to ma dla Ciebie znaczenie. Ogólnie - jesteśmy trochę zacofani, ale takiego klimatu nie znalazłem nigdzie :)
Qrwa, zoftopowałem A co do PS3 - fajne, fajne, przynajmniej z tego co widzę. Okazji zagrać nie miałem, więc i nie mam się co rozpisywać.