ten gosciu po prawej to szkolny pielengniarz. nie czepiaj się jego. on tylko do zdjecie przyszedl. mikrofon byl dla szpanu, bo i tak tylko przez niego komunikaty mowilismy.
to byl akurat dzien sportowca, a mnie poproszono o muzyke i naglosnienie, to nie odmowilem.
jesli chodzi o ogolnie imprezy to bardzo roznie, ale zazwyczaj cos z pogranicza techno (polskiego 'techno' nie puszczam nigdy, bo nie toleruje tego)
ekhm norjaz, chcesz sie pobawic w admina? po pierwsze to jest temat przyklejony a wiec mozna w nim pisac bez wzgledu na date ostatniego napisanego w nim postu, a po drugie wedlug zasad tutaj panujacych nie wolno odswiezac tematow NIC DO NICH NIE WNOSZAC w ktorych ostatni post zostal napisany dwa tygodnie wczesniej. a czy on nic nie wnosi do tematu wstawiajac swoje zdjecie, co jest glownym jego celem? a poza tym tak czy inaczej to jest temat przyklejony jak juz wczesniej napisalem wiec go ta zasada nie dotyczy
elo :p bez obrazy dla każdego kogo wymienie,ale mówie co sądze(niechce nikogo urazić).Jak widze kogoś w długich włosach,z szatanistyczną miną(jak potwór!),to aż mi jest zle(okropny widok) , i mam ochote spalić te włosy.A propos ,to według mnie , najnormalniej wyszedł toni c. :p
(a propo mojej fotki,niemam,because nieposiadam cyfrowego aparatu)
...(heh)
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
Żyłka a ty czemu taki nerwowy??Trza to sprostować, ja nienosze dlugich wlosów(i nigdy ich niemialem,i niebede mial),a i zapomnialbym ja nie szatanista.A chcialbym jeszcze przypomniec ,ze w powyzszej wypowiedzi (jak juz napisalem)niemialem zamiaru nikogo urazac.Pokarze swą twarz jak uda mi sie skolowac aparat cyfrowy.
(a propos,nawet gdybym mial dlugie wlosy,to bym tak niepisał,czeba myslec logicznie...)
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
Obecnie forum przegląda 195 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 195 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami