Głównym celem tego 'projektu' jest głównie sprowadzenie innych użytkowników poprzez linki w sygnach na forach, opisy itp.
Więc po co dawać linki na stronie? Wiadomo, że użytkownicy nabijają tak sobie kase. Ale jest to tylko nabijanie doughz, a żadnego pożytku z tego nie ma. (przynajmniej dla adminów. :p)
Tak więc wnoszę o karalność podawania linków wewnątrz do swoich homiesów. ;*
fgjf - sam masz link w podpisie i chcesz kary za to. pr0.
mi to tam nie przeszkadza - nie biore udzialu, i mnie to nie obchodzi.
przy okazji: czytajac twojego bloga na gtg przypomnial mi sie stary blog falka. w tym momencie probujesz byc fajny [piszac podobne "notki"], ale ci to nie wychodzi.
w sumie to tak o: wedlug mnie linki na gtg do homie userow powinny byc usunieta. dajmy np. w ogloszenaich czy cos ze trzeba usunac to jakiegostam czasu i potem jak ktos sie nie dostosuje to walimu mu kare...
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
wiecie co ? A kogo to obchodzi czy jest tu czy na innej stronie. Fakt cały HP polega na promowaniu gtg, czyli umieszczaniu homie na innych stronach/forach. Ale czemu tu ma być to zakazane ?
A powiedzcie mi co wam daje to ze macie więcej doughz czy więcej napisanych postów. Dla mnie ***ane jest to że się nabija jakieś tam punkty tylko po to żeby inni mogli zobaczyć ze mam ich więcej. Z tego co wiem to forum jest do gadania o róznych rzeczach a nie do pokazywania kto jest lepszy. A czy umieszczanie tych linków będzie karalne czy też nie, jak dla mnie bez róznicy. Jesli ktos nie umieści tutaj to da ten link gdzies indziej i wyjdzie na to samo. Żenada !!!!!!!
Ile ja mam $$ no zobaczcie jestem pr0 xD (joke) co do $$ to fajnie mieć dużo kasy ale bez przesady, nie ma po co się chwalić tym bo to nie jest rzeczywista suma xO
Taaaak wafel, próbuje być fajny. Problem w tym, że nie widziałem na oczy Starego Bloga Falka. Poza tym nie wiem o które notki Ci chodzi. Ja te... po kilka słów? to dlatego, że nie mam o czym i nie chce mi się pisać więcej.
I w ogóle fajne miejsce na rozmowe o moim blogu.
Chcesz porozmawiać, to pisz na blogu. Cóż mi nie wychodzi, jak mnie ***ia takie gadanie dzieci specjalnej troski. Jak bardzo mi zależy, żeby być fajnym! Jestem elo! jest, jest jeeeest! A tak szczerze mówiąc, nie bardzo mnie obchodzi, to co faleczek pisał na swoim blogu. Ja pisze to co chcę, mam swój styl i nie snobuje, żeby być jak wielki pro falek. Oj...
Ale... Jeju, puknij się w łep. Podpis mam, bo dałem go dosyć dawno, a ostatnio ciągłe wpychanie przez userów gtg swojego linka do homiesa mnie wkurzyło.
Ty... elita... super, spławiasz dzieci wychowane na gta site, i w ten sposób jesteś fajny. Przepis na sukces.