System celowania jest imo 2x gorszy niz ten w LCS, mimo iz teoreycznie sie nie zmienil.
1. Zapomnijcie o takich bzdurach jak priorytetowe namierzanie przeciwnikow. System nacelowywal by chyba nawet na ptaki, gdyby tylko mogl, ale w przeciwnikow - Zapomnijcie.
2. Czasami celownik zacina sie na zwlokach, mimo iz dookola jest duzo wiecej potencjalnych celow.
3. Poprzez prace kamery czasami celownik czasami w ogole nie zaskakuje : o
No właśnie jest ten huragan czy nie ma go. Wszędzi pisało że jest huragan i że jest to nowość no i że na początku od razu mamy z nim styczność. Ale jak narazie nikt go nie wiedział. To w końcu jest on czy go nie ma. No i jeszcze jedno, są jaieś nowe gangi w Vice City ????? Jak tak to jakie i czy są do nas nastawieni przyjaźnie, czy może nie.
kociol_88 napisał: No właśnie jest ten huragan czy nie ma go. Wszędzi pisało że jest huragan i że jest to nowość no i że na początku od razu mamy z nim styczność. Ale jak narazie nikt go nie wiedział. To w końcu jest on czy go nie ma. No i jeszcze jedno, są jaieś nowe gangi w Vice City ????? Jak tak to jakie i czy są do nas nastawieni przyjaźnie, czy może nie.
IMHO nie ma w grze huraganu :P Nowym gangiem jest na pewno Cholos(Meksykańczycy) Zniknęli za to chyba ludzie z Little Haiti ;p Ktoś tam jeszcze jest, ale ich nie widziałem A jakie jest ich nastawienie? Z Meksykanami nie pójdziesz razem na pizze czy coś, bo raczej byście się pozabijali ;p
Jest jeszcze gang Sharks (Wóz - Gang Rancher, Cholos jeżdża Cholo Sabre - piekne wozy :*), pojawia sie na drugiej wyspie i jest ogolnie rzecz biorąc strasznie upierdliwy xO
Samego gangu Haitians nie ma, ale po dzielnicy kręcą sie goscie troche ich przypominajacy.
A co do huraganu: Chodzi o to, ze jest zagrozenie huraganem (tak jak w VC) i mosty miedzy wyspami są zamkniete. lo xO!
nie ma wojny gangów, jest Empire Building które jest czymś podobnym, przejmiesz interes to wrogi gang np. sharks czyli moherowe berety mogą go zaatakować a ty idziesz go bronić i tak dalej i tak dalej aż do usranej śmierci
A ja mam jeszcze takie pytanie. Czy po przejści gry na 100% inne gangi dalej próbują przęjąć nasze tereny i czy ogólnie są jakieś ciekawe zajęcia po przejsciu na 100%. Tak jak to było w SA, wojny gangów, dziewczyny itp.