rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Oto mamy "Kochane Vice City" po raz drugi: http://www.youtube.com/watch?v=JopF7QCkkL8
Wspaniała gra 10/10 Jednakże uważam że gorsza od Vice City (11/10 xD) Nie ma tych klimatów wspaniałych ale mimo to gra roku na PSP!
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
carl za tą wypowiedż o vc możesz zostać zbanowany przez lothrona ;> Mi się wydaje że vice na psp jest o niebo lepsze od wersji na peceta. Pamiętam jak mówiłem że takie remake są niepotrzebne . myliłem się WYBACZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Niestety, ale mylisz się tmster Grałem w VCS na PSP i w VC na PS2 (PS2 lepsze od PC) i uważam że VC jest dużo lepsze od VCS (Klimat, GrafaWszystko)
Obie gry aż tak bardzo się nie różnią ale VC lepsze... Ale i tak VCS to gra roku...
Miasto jest za ładnie zrobione ;]
Baza wojskowa jest praktycznie cała zmieniona. Są uliczki ;] Na początku możesz wejść do baraku, są bramki przed wiazdem...
W mieście jest wiele sklepów do których da się wejść i chyba nic więcej.
Misje są lepsze od te z VC... Ale jak bardzo to nie wiem jeszcze, przeszedłem dopiero z 7 misji...
Co do miasta... A dokładnie jej zachodniej wyspy... Zamiast Shunshine Autos są same fundamenty, po lewej stronie jest chyba jakiś komis samochodowy (nie przyglądałem się) a za tymi dwoma obiektami znajduje się pole kempingowe... Chodź myślałem że będzie okazalsze.
No to chyba wszystko co aktualnie mam do napisania ;]
Ten komis samochodowy to JEST obecne Sunshine Autos ; ]
Ponadto sporo rzeczy jest w budowie (np. zachodnie skrzydlo willi Diaza + labirynt i baseny). Kilka rzeczy jest przerobionych, nie przygladalem sie dokladnie downtown, ale jest tam jakis budynek, ktorego w VC nie ma juz chyba. Nie widzialem jeszcze wschodniej wyspy.
Ponadto nie wiem czemu ktos narzekal na humor. Phil, Martinez i Lance rządzą . Fabuła zdaje sie byc troche bardziej skomplikowana niz do tej pory, ale wypowiem sie jak przejde gre :C
rp: 5583 skąd: ze wsi
VCS jest o 100 razy lepsze niż Gta VC. Tutaj chodziasz mozna pływac a nie to co w VC chodziaż w sa sie da: nie mogę się doczekać kiedy będzie na PC'eta (o ile wogóle będzie) .
Obecnie forum przegląda 191 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 191 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami