rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Obiecuję że jest to moje ostatnie głupie pytanie dotyczące wersjii PS2. Otóż mam zamiar teraz kupić to: http://ultima.pl/itemnfo.php?id=319 , lecz pisze że "Gra była kilka razy używana w celach prezentacyjnych" tzn że Gra może mieć rychy, czy tylko była na wystawie? Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Z Góry dzięki...
EDIT: I jeszcze tak przy okazji CZy Graficznie Vice City na PS2 prezentuje się tak jak na PC? Tak jak bbyło w przypadku GTA3
rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
to ja wiem że będzie działać ale w jakim stanie może być płytka. I Gdzie tekstury są lepsze? Tommy ale ja właśnie się pytam czy mogą być chociaż najmniejsze ryski czy płyta jest w stanie idealnym...
O k*rwa. Jesli jeszcze nie zalapales, to uzylem przenosni, mowiac o twoim sarkazmie. Wlasnie nam udawadniasz jaki z ciebie lol - przykro mi. Nie uwazam sie za niczyj autorytet, a nawet jesli - Strzelilbym sobie w leb, gdybym dowiedzial sie, ze ktos taki jak ty sie na mnie wzoruje. Jesli masz jakies watpliwosci to pisz na pw, bo wydaje mi sie, ze taka dawka klotni wystarczy temu forum chwilowo. (Nie mam zamiaru tego kasowac, bo za rzecz naturalna uwazam sprzeczki - Nie mozna kasowac kazdej, bo to wyglada nienaturalnie i glupio. )