nazwa: Protect the President Las Venturas
IP: 213.239.143.86:7777
typ: SA-MP
Jak widać po nazwie chodzi tu o ochronę pana Prezydenta :p Ludzie są podzieleni na różne kategorie:
- Prezydent (ucieka przed terrorystami) - kolor żółty
- Vice Prezydent (zostaje Prezydentem gdy zabiją głównego Prezydenta) - też żółty
- Ochrona (ma najlepsze bronie, ochraniają Prezydenta i Vice) - kolor zielony
- Policja (zwalcza terrorystów) - kolor niebieski
- SWAT (to samo co policja ale mają inne bronie) - też niebieski
- Terroryści (mogą zabijać wszystkich oprócz siebie ) - kolor czerwony
- Ludzie (a ci to nie wiem co robią :p ) - kolor pomarańczowy
149.90 zł > 116.90 zł :?
Nawet ostatnio byłem w Empiku i zobaczyłem że gry są tańsze niż w innych sklepach.
Edit:
Zbieraj kase i kup LCS.
GTA III to już stara gra, a LCS nowa. Teraz każdy chce mieć najnowsze gry. Ja jak bedę kupował PS2 to na początku kupie GT4 lub właśnie GTA LCS.
Chociaż nie grałem (ale będę kupował PS2 i LCS) sądzę, że klimat jest lepszy od tego z GTA III. LCS jest "jaśniejsze" graficznie od trójki, masz więcej bonusów, nowe misje i tego typu rzeczy.
Dzięki wielki
W sumie to mało podróżuje. W obie konsole grałbym w domu, a najbardziej zależy mi na grach. Mam telewizor Grundiga 28' więc gry na PS2 powinny pójść ładnie, choć boję się co moi rodzice na to powiedzą (chodzi mi oto że nie mieli by gdzie oglądać telewizora).
A co sądzicie o tej wersji PSP (jest to oferta promocyjna) ?
Chciałbym sobie kupić którąś z tych konsol. Tyle się naczytałem i sam niewiem co wybrać. Musicie mi doradzić jakie sa + i - tych konsol i jaka jest ich przyszłość. Nie proponujcie mi PS3 ani XBOX'a 360 bo to są za drogie konsole.
Jeśli bym wybierał to z Ultimy i te wersje: PlayStation 2, XBOXA to nie wiem, PSP.