Ja polecam jeżeli nie Xbox 360 to pierwszy Xbox. Sam posiadam go i jestem bardzo zadowolony może i nie ma tylu gier, ale tam prawie każda gra jest dobra, a na PS2 jest dużo słabych tytułów.
Można przykładowo porównać Halo 2 i Kill Zone.
Halo 2 kompletnie zamiata Killzona, graficznie, muzycznie, klimatem i wspaniałym trybem multi przez Xbox Live, a także Kampania w co-op.
Ponadto Xbox w tej chwili kosztuje około 700zł bądź 800zł z przeróbką (tutaj nie namawiam do tego).
Niestety niektóre wypowiedzi są jakby to ująć fanboy Sony, kiedyś też miałem PS2 i z daleka podchodziłem do samej nazwy Xbox, ale jak kupiłem go odrazu przekonałem się, że jest to najlepsza konsola najlepsza pomijając Xbox'a 360 i PlayStation 3.
Nie wiem czy słyczałeś, ale PS-Two slim szybciej się psują (chyba laser), jak już to kup zwykłą czarnule lub srebrną tej nie polecam, ale to od ciebie zależy. ;)
ja mam slim i .......... juz ledwo chodzi xD ale gralem na niej non-stop w sumie jakies 500 godzin albo i wiecej . San ANdreas mi juz niedziala bo sie wypalilo kill zone tez nie, Nba live 2006 czasami xD NFS ledwo zipie itp. ale zamierzam kupic X360
I właśnie w tym rzecz, jeżeli chemy rypać dużo na konsoli, to raczej nie za długo wytrzyma (laser), ale to także kwestia czy osoba gra na orginałach, czy na piratach. Wiadmomo, że orginalne gry są tłoczone na lepszych jakościowo płytach. :)
obraz mi sie zawiesil i bialy dymek wydobywal sie z konsolki. najpierw panika ale kit wyjmuje z kontaktu telewizor i ps otwieram klapke , plyta goraca jak nieiwem i na niej spalony fragment. no to wyjolem ja i do kosza tylko mape i pudelko zostawilem na pamiatke
Devilish napisał: Czarnulka rox. Srebrne nie, że są ugly i fe, ale poprostu kwestia przyzwyczajenia.
A black PS! Only for some real hołmis~! :O
Taaa.... Srebrna ma więcej charakteru i jest ładniejsza, a ty niemożesz sie pogodzić z tym ze przyniej twoj PS2 jest taki czarny ! xD (joke) Nie no polecam PS2 slima.
PS. kup srebrną. Ładniej się prezentuje, oni maja czarną i poprostu niemogą tego znieść ale czarna to legenda i tez jest dość ładna ;] obie są tak samo dobre - to jest pewne :D
ToMeK napisał: zresztą to tylko kolor, więc nie będzie mi psuł zabawy z gry ;p A ja chce jeszcze kupić originała LCS :)
Własnie. Kolor niegra roli w działaniu gier ;] Choć ja bym ci na początek to raczej polecił kupić San Andreas. Na dłużej ci starczy zabawy. (ale rozumiem twój apetyt na LCS więc sam juz niewiem ;p)
PS. poczekaj az skończy się konkurs, może akurat wygrasz LCS ;D (no chyba że niebrałes udziału). :ppp