rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
No właśnie, od niedawna mam Playstation 2 i mam zamiar zakupić GTA LCS na PS2. I potrzebuję informacji na ten temat min. Czy GTA LCS wiele się różni od Legendarnego GTA 3?, Czy miasto jest większe od tego z GTA III?, Czy Grafika jest lepsza od tej z GTA 3, Czy Fabuła jest Lepsza od tej z GTA III?, Czy klimat jest lepszy od tego z GTA III?? To tyle gdyby ktoś odpowiedział będe wdzięczny...... Oczywiście mam tu na myśli wersje PS2 nie PSP .
grafika jest wedlug mnie nieco leprza od tez z gta3. jezeli chodzi o fabule to kazdy ma inne zadanie na ten temat ;ja osobiscie wole fabule gta3.
rp: 13493 skąd: Kraków
loooooooooooooooooool. miasto napewno nie jest większe, w końcu to Liberty City. są inne budynki niektóre (inne lata. LCS - 1998, III - 2001). moim zdaniem grafika lepsza w LCS troche. na reszte twoich pytań odpowie albo pokemon, albo mtz, albo tommyPL, albo jeszcze ktoś inny.
No To TAK!! Nie wiele się różni od trójki tylko niektóre budynki (np. W Hapburn Heights) nie są skończone (o to Ci chodziło?). Miasto jest takie samo jak w GTA3. Grafika jest lepsza od GTA3. Coż... nieumiem porównać fabuły tych 2 części (ale jest dobra). Moim zdaniem klimat lepszy w GTA3.
to co lepiej kupić GTA III za 59.90 czy GTA LCS za 116.90 na PS2. Bo VC i GTA SA przeszedłem po 10 razy i wolę wrócić do LC. Pytanie tylko do którego? Z Roku 1997 czy 2001. GTA 3 Było najlepszą częścią serii (jak narazie bo niewidziałem LCS) VC,SA daje oczywiście 10\10 ale gta 3 jest lepsze. Wię co GTA 3, Czy LCS
http://www.empik.com/showobject.jsp?objectId=2353452¤tCategory=4030200
Najlepszy Sklep xD (Najtańszy) i nie płacisz za przysyłkę kurierską gdy produkt kosztuje powyżej 100 zł. No ale kurde sam już niewiem co brać GTA 3 czy LCS
Nawet ostatnio byłem w Empiku i zobaczyłem że gry są tańsze niż w innych sklepach.
Edit:
Zbieraj kase i kup LCS.
GTA III to już stara gra, a LCS nowa. Teraz każdy chce mieć najnowsze gry. Ja jak bedę kupował PS2 to na początku kupie GT4 lub właśnie GTA LCS.
ToMeK napisał: GTA III to już stara gra, a LCS nowa.
LOOOOOL xD
Tomasz, rozpierdoliłeś mnie tym tekstem. LCS to odgrzewany kotlet z PSP, który nam daje Rockstar Leeds. A poziom graficzny jest z 2k1, wieeeec...nic nowego prócz jazdami motorami i nowymi misjami :o
ok ale wydaje mi sie że GTAA III to środek późnej jesieni, a LCS to środek pieprzonego lata. Klimat LCS nie pasuje do LC. Zawsze jest tak pogodnie. Czy jest taka mgła lub pogoda jak w GTAIII?. A gdy grafa jest taka jak na PSP to to pieprze..