Chciałbym sobie kupić którąś z tych konsol. Tyle się naczytałem i sam niewiem co wybrać. Musicie mi doradzić jakie sa + i - tych konsol i jaka jest ich przyszłość. Nie proponujcie mi PS3 ani XBOX'a 360 bo to są za drogie konsole.
Jeśli bym wybierał to z Ultimy i te wersje: PlayStation 2, XBOXA to nie wiem, PSP.
kup XBOX-a 360 bo jest z tych wszystkich najleprzy. oczywiscie jezeli duzo podruzujesz lub lubisz male zabaweczki to kup PSP alw Xpudlo 360 jest najleprze
rp: 21709 skąd: Warszawa
No wiesz... XBox chyba na starcie odpada bo jest duzy, nieladny i ma mniej gier niz ps2. ;O
A co do konsol sony - to zależy do czego chcesz danej konsoli używać. no bo psp to jest świetna rzecz, szczególnie np. na wakacje. a to sobie pograć w podróży, posłuchać muzyki, zgrać zdjęcia z aparatu czy pooglądać filmy i czasem nawet wejść do internetu. a ps2? ps2 to konsolka glownie do gry w domowym zaciszu...
i tutaj musisz odpowiedziec sobie na pytanie 'po co mi konsola?'. jesli zalezy ci tylko na graniu bez martwienia sie ze 'jakas gra mi nie pojdzie, bo mam za slaby sprzet' to zdecydowanie ps2. mimo iz na psp wychodzi pare exclusivów (Loco Roco czy LCS/VCS, choc z tymi drugimi to tez nie do konca ) to jednak ciekawsze pozycje sa zdecydowanie na ps2 i co najwazniejsze - jest ich bardzo duzo. a jesli chcesz miec konsole do wszystkiego,a gry maja byc tylko dodatkiem - to zdecydowanie psp. ja mam obie. :D
no i wiadomo - cena. ps2 jest tansze, gry sa tansze i w ogole...
Dzięki wielki
W sumie to mało podróżuje. W obie konsole grałbym w domu, a najbardziej zależy mi na grach. Mam telewizor Grundiga 28' więc gry na PS2 powinny pójść ładnie, choć boję się co moi rodzice na to powiedzą (chodzi mi oto że nie mieli by gdzie oglądać telewizora).
A co sądzicie o tej wersji PSP (jest to oferta promocyjna) ?
rp: 21709 skąd: Warszawa
ToMeK napisał: Dzięki wielki
W sumie to mało podróżuje. W obie konsole grałbym w domu, a najbardziej zależy mi na grach. Mam telewizor Grundiga 28' więc gry na PS2 powinny pójść ładnie, choć boję się co moi rodzice na to powiedzą (chodzi mi oto że nie mieli by gdzie oglądać telewizora).
Jeśli jest tak jak mówisz to zdecydowanie ps2. Tutaj przy okazji polecam np. Shadow Of Colossus (KLIKAJ!, ja osobiście jestem zachwycony tą grą. No i oczywiście GTA: LCS, ale to będziesz miał szansę wygrać u nas na GTG już dzisiaj. :D
A co do problemu z rodzicami -> przed zakupem konsolki najlepiej z nimi porozmawiaj i pójdź na jakiś układ. Np., że kiedy oni oglądają TV to nie bedziesz im przeszkadzać, a grać bedziesz kiedy oni beda w pracy albo wieczorami, kiedy pojda juz spac albo powiedz po prostu, ze jesli beda grzeczni to dasz im troche pograc. :P na pewno dojdziecie do porozumienia. xD
ToMeK napisał: A co sądzicie o tej wersji PSP (jest to oferta promocyjna) ?
no, to jest wersja Ceramic White z 1GB kartą. Jest to oplacalna promocja, bo taka karta kosztuj gdzies z 250 zl + konsolka z 800 co daje 1050 zl bez promocji. ale mi sie osobiscie ten kolor nie podoba, wiec i tak bym nie kupil. ;))) ale sama konsolka nie rozni sie niczym od czarnego psp. :D
Na PeeSPe posłuchasz sobie muzyki w trakcie jazdy, jak już znudzi Ci się gierka...
No i też taka prawda, że jadąc na wakacje nie będziesz taszczał ze sobą PS2 lub XBOX'a, żeby się okazało, że TV tam nie ma ;f
:D
Btw. Czemu w ankiecie nie ma opcji "Nie posiadam żadnej z tych konsol" ?
mons rotfl.
gamecube i sporo fajnych gierek ... :X exclusivow dla ktorych mozna sobie uciac reke jest chyba 5 (zelda, metroid prime, resident 0 i jeszcze costam).
re4 jest na ps2 ;> i bedzie na pc :X
gamecube mogl byc dobra konsola ale nintendo jak zwykle zawalilo sprawe jesli chodzi o gry.
wracajac dooo tematu ^_^
tomek lykaj ps2 :> ja mam i psp i ps2 i polecam jednak stara czarnulke bo psp tez dostalo marne gierki jak gamecube. popluczyny jakies D: