Dobra chlopaki, oficjalna mowa poruszajaca serca:
Zglosiliscie sie do klanu, pchaliscie drzwiami i oknami - I fajnie ,cieszy nas to. Ale jak tak chcieliscie byc w klanie - Teraz respektujcie jego zasady. Olewanie treningow nie cieszy nas specjalnie - A jakos nie chce mi sie wierzyc, ze do wszystkich akurat porpzyejzdaly ciotki z ameryki, wujkowie z francji i kuzyni ze wsi.
Chcecie byc w klanie - Nie olewajcie jego zasad. Ustalmy jedna rzecz: Treningi niech odbywaja sie wa razy w tygodniu - NP w Czwartek o 20 00 i Sobote/Niedziele o 20 00. Jak zasugerowal Jako (Ktorego kurzi nie wymienil, bo zmyl sie przed jego przysciem) - Za nieusprawiedliwona nieobecnosc nagana, 3 nagany - Pakujesz walizki. Alles klar? Dziekuje.
rp: 21709 skąd: Warszawa
Jango Fett napisał: Dobra chlopaki, oficjalna mowa poruszajaca serca:
Zglosiliscie sie do klanu, pchaliscie drzwiami i oknami - I fajnie ,cieszy nas to. Ale jak tak chcieliscie byc w klanie - Teraz respektujcie jego zasady. Olewanie treningow nie cieszy nas specjalnie - A jakos nie chce mi sie wierzyc, ze do wszystkich akurat porpzyejzdaly ciotki z ameryki, wujkowie z francji i kuzyni ze wsi.
Chcecie byc w klanie - Nie olewajcie jego zasad. Ustalmy jedna rzecz: Treningi niech odbywaja sie wa razy w tygodniu - NP w Czwartek o 20 00 i Sobote/Niedziele o 20 00. Jak zasugerowal Jako (Ktorego kurzi nie wymienil, bo zmyl sie przed jego przysciem) - Za nieusprawiedliwona nieobecnosc nagana, 3 nagany - Pakujesz walizki. Alles klar? Dziekuje.
rp: 14369 skąd: Nowy Sącz
Musi być wreszcie jakiś porządek w klanie - może być nawet mniej osób, a wszyscy będą na treningach, a ekipa będzie mocna. Tak jak teraz to można wybierać się na grzybobranie...
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
ja przepraszamże mnie niebyło natreningu ale w sobote mnie niebyło a w niedziele wruciłem pużno i dopiero po fakcie zobaczyłem że jest trening tzn poniedziałek
no, własnie. to niech zostaną ustalone jakieś STAŁE godziny i wtedy każdy bedzie wiedział. nie bedzie wymówki, że 'teraz sie dowiedziałem'. bedziecie sie usprawiedliwiać z wyprzedzeniem - chociaz lepiej żebyście byli zamiast się usprawiedliwiać...
tak jak napisalem w moim shoucie.
zrobcie gdzies zbiorke, i ustalcie date i godzine trenu.
wtedy bedzie wszystkim pasowalo, a nie potem macie pretensje ze ktos nie przyszedl.
do spotkan w sprawie terminu trenu kanal irc z +i (invite) i problem z glowy imo ;))
lothronik tak chciał, ale imo lepszym pomysłem będzie ustalenie stałych pór o których bedziecie sie spotykać na serwie. irc też może być, w końcu od tego mamy bramkę żeby sobie 'zieloni' przez nią wchodzili.
btw: przekroczyliśmy 3000 postów na nowym forum!! thx :)