A już w piątek mecz otwarcia: Polska - Grecja. Podobnie jak przy niejednej okazji wcześniej, zapraszam do typowania. Żeby zasady nie były przekombinowane tym razem podajemy zwycięzcę (POLSKA LUB GRECJA) LUB REMIS. Nie typujemy dokładnych wyników, ale oczywiście zachęcam do podawania swoich przewidywań poza konkursem.
Za prawidłowe wytypowanie zwycięzcy lub remisu przysługuje bonus punktowy $$100.
Proste? Proste. Swoje typy podajecie w postach poniżej. Należy wyraźnie zaznaczyć swój wybór wpisując POLSKA, GRECJA lub REMIS najlepiej na początku posta. Pod typem można zostawić komentarz. Swoje typy możecie edytować. Temat zamykamy w piątek, 8 czerwca o godzinie 17:00. Bonusy zostaną przyznane po skończonym meczu.
Ankieta stanowi dodatek do tematu. Oddanie głosu w ankiecie nie jest równoznaczne z typem.
Ja wierzę w naszych i dlatego stawiam na nasz kraj. Wierzę, że ostatnie przygotowania przed Euro dobrze przygotowały naszych piłkarzy do rozgrywek w EURO2012.
Dlaczego wygramy? Mamy lepszych piłkarzy niż Grecja, są ograni na dużych stadionach. Kluczowe, rozciągnięte od obrony po atak trio jest ograne ze sobą w Dortmundzie, a Szczęsny jako, że bramkarz takiej klasy jest w stanie grać w jakichkolwiek zestawieniach - reszta może robić za statystów. Ogólnie to nasza grupa najłatwiejsza, więc spodziewam się niespodzianki z wyjściem z grupy.
rp: 11899 skąd: Warszawa
Polska wygra z Grecją 1:0.
Dlaczego uważam, że wygramy ? Ano dlatego, że nasza reprezentacja ostatnio nie zawodziła i wg. mnie grają znacznie lepiej niż 2 lata temu, a z drugiej strony z Grekami większość meczy wygrywaliśmy i stąd moje pozytywne nastawienie do dzisiejszego meczu :)
Gratulacje dla chaosa, który jako jedyny wytypował poprawnie remis. Ciekawe czy do kolejnych dwóch meczy też będziesz miał takiego nosa? Może lepiej nie...