Kontynuujemy naszą mundialową zabawę. Już w najbliższą niedzielę starcie tytanów - spotkanie Niemcy versus Anglia. Typujemy wynik spotkania. Zasady takie same jak w przypadku meczu Serbia - Ghana:
Kto wytypuje dokładny wynik (jakikolwiek, również remis) otrzymuje $50 + $2 x liczba goli w całym meczu.
Kto nie wytypuje dokładnego wyniku, ale wytypuje poprawnie zwycięzcę otrzymuje $30 + $1 x liczba goli zwycięzcy.
Kto nie wytypuje dokładnego wyniku, ale wytypuje jakikolwiek remis otrzymuje $10.
Wszystko chyba jasne. W razie wątpliwości odsyłam do tego posta. Swoje typy podajemy w dowolnej postaci, byleby nie było problemu z odczytem typowanego wyniku. Proponuję Niemcy X:Y Anglia.
W niedzielę o 16 zamykam temat. Punkty zostaną przyznane tego samego dnia.
I znowu nikt nie ustrzelił dokładnego wyniku, ale przynajmniej większa liczba osób poprawnie wytypowała zwycięzcę. Mieliście nosa do Niemców. Ja tak po cichu byłem za Anglikami Dobra. Oto osoby, które otrzymują po $34:
k69h
Pipssan
BarteZ
miauczek13 - najbliższy prawidłowego wyniku
drezz
adikko
Dzięki za zabawę i zachęcam do udziału w kolejnych typowaniach. Myślę, że jeszcze z dwa razy będzie okazja na forum GTG